Gallup: mitä puoluetta...

missblue

Äänestit viime vaaleissa? Entä mitä todennäköisimmin äänestät seuraavissa eduskuntavaaleissa? Ei tehdä tästä nyt sotaa, ihan mielenkiinnosta kyselen, kun haluan tietää millaiset ihmiset av:lla kirjoittelee :)

Itse olen aina äänestänyt vasemmistoa, ja äänestän varmaan ensikerrallakin.

Kommentit (1)

Vierailija

Äänestin Perussuomalaisia, siis Tom Packalénia, siinä toivossa, että valtakunnan tilanne alkaisi hiljalleen parantua, kun enää ei jokaisessa vallan kahvassa olisi ihminen, jonka ainoa tarkoitus on pedata itselleen kiva EU-virka tai suojatyöpaikka valtiolta tai edes muutama hallituspaikka taskua täyttämään, ja puolue, jonka ohjelmaan on kirjoitettu joka sivulle tekstin yli viistoon "Meille on tärkeintä, mitä muissa maissa meistä ajatellaan."

Pidin siis tärkeänä sitä, että Kreikan rahoitukseen tulisi jokin tolkku ja että ulkomaiden ja ulkomaalaisten käskyvalta Suomessa kaventuisi.

Nyt en tiedä enää, ketä äänestää. Jos PS olisi ainoa hallituspuolue, äänestäisin sitä, mutta yhtenä kolmesta hallituspuolueesta se ei selvästi pysty saamaan aikaan oikein mitään. Ymmärrän kyllä, että kompromisseja on tehtävä, mutta kyllä se harmittaa.

Mitään muuta puoluetta en näe äänestäväni enää koskaan, joten yksi vaihtoehto, vaikkakin vastenmielinen, on jättää äänestämättä. Kokoomus on jo aikoja sitten pettänyt meidät itsenäiset ammatinharjoittajat täydellisesti, eikä mikään muu puolue ole edes teeskennellyt ottavansa niitä huomioon koskaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat