Sivut

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mun mielestä se vaimo on ilmoittanut hakevansa eroa, mutta se mitä se kellojen lyöminen konkreettisesti tarkoittaa, ei oikein tiedä. Onko mies vaan pettynyt ja tympääntynyt vai kostaako jotenkin kokemansa vääryydet. 

Vierailija

En ole kauheasti asiaa miettinyt, mutta olen aina jotenkin automaattisesti liittänyt sen kelloasian Hemingwayn kirjaan "Kenelle kellot soivat", jonka tunnusrunossa puhutaan kuolinkelloista. Siitä sitten olen mukaillut kappaleeseen merkityksen, että kyseessä on viimeinen kello: "se loppui nyt!"

Popedan kappaleissa on usein mukavaa symboliikkaa, esim. kappaleessa Eläinten vallankumous. Varsin ajakohtainen kappale, muuten.

Vierailija

Mietin vaan, kun mieheni sanoi, että biisi on omistettu minulle. Että käski kuunnella sanoja. Että onko tuo ukko lähdössä tai onko mua häätämässä johonkin vai mitä?

Ap

for whom the bell tolls

Mies on saanut tarpeekseen vaimostaan joka pettänyt useita kertoja muiden äijien kanssa. Tähän mennessä niellyt hiljaa kaiken mitä nainen on tehnyt. Vaan ei enää.

Hieno biisi. Popedan sanoitukset erinomaisia ja Paten tulkinta vahvaa.

pasik

hyvä popeda tykkään todella,  aikakausi on omaani luokkaa ei mielestäni vanhaa mutta muotuvaa nuoriin    kun vanhempaan luokkaan.seurannut mielenkiinnolla miten homma etenee.nautin todella kuinka setät jaksaa.matkalla tulevaisuuteen

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat