Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Popeda-Kellot lyö, mistä biisi mielestäsi kertoo?

Kommentit (12)

Vierailija

Niin, vaikea sanoa mitä se kellojen lyöminen tarkoittaa. Menikö vaan maku lopullisesti vai jotain konkreettisempaa tekoa. 

Vierailija

Mun mielestä se vaimo on ilmoittanut hakevansa eroa, mutta se mitä se kellojen lyöminen konkreettisesti tarkoittaa, ei oikein tiedä. Onko mies vaan pettynyt ja tympääntynyt vai kostaako jotenkin kokemansa vääryydet. 

juu

Nyt kellot lyö = menee kuppi nurin, on aika antaa vähän palautetta, et saa enää mahdollisuutta muuttua, sun aikas on ohi.

Vierailija

En ole kauheasti asiaa miettinyt, mutta olen aina jotenkin automaattisesti liittänyt sen kelloasian Hemingwayn kirjaan "Kenelle kellot soivat", jonka tunnusrunossa puhutaan kuolinkelloista. Siitä sitten olen mukaillut kappaleeseen merkityksen, että kyseessä on viimeinen kello: "se loppui nyt!"

Popedan kappaleissa on usein mukavaa symboliikkaa, esim. kappaleessa Eläinten vallankumous. Varsin ajakohtainen kappale, muuten.

Vierailija

Mietin vaan, kun mieheni sanoi, että biisi on omistettu minulle. Että käski kuunnella sanoja. Että onko tuo ukko lähdössä tai onko mua häätämässä johonkin vai mitä?

Ap

KuppiNurin

Jos mies käskee tätä biisiä kuunnella niin on suhteen loppu lähellä.

Patea lainaten: "Nyt ämmä kellot lyö!!!"

for whom the bell tolls

Mies on saanut tarpeekseen vaimostaan joka pettänyt useita kertoja muiden äijien kanssa. Tähän mennessä niellyt hiljaa kaiken mitä nainen on tehnyt. Vaan ei enää.

Hieno biisi. Popedan sanoitukset erinomaisia ja Paten tulkinta vahvaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat