ei enää niin nuori

Mitä olette mieltä..
Olimme lomareissussa mieheni kanssa, jossa tuli rakasteltua päivittäin, useammankin kerran, ilman ehkäisyä..
N.11pv sen jälkeen tuli ihan pientä vuotoa pyyhittäessä.
Se loppui, mutta kp 26 alkoi menkat, ihan kunnolla vuotavat, mutta melko lyhyet. Normaalisti kiertoni on hyvin säännöllinen 28pv. Tällä kertaa menkkakivutkin oli ihan helvetilliset. Eli tästä päätellen en olisi raskaana.
Kuitenkin ruokahaluttomuus/etova olo on vaivannut jo pari viikkoa ja aivan järkyttävä vatsan turvotus etenkin iltaisin, vaikka en ole paljon pystynyt syömäänkään.
Paino ei ole noussut. Hajut etoo.. Närästys on alkanut vaivaamaan, nyt etenkin suklaa närästää mitä ei ole ikinä ennen ollut.
Rinnat ei ole arat, eikä väsymystä ole ollut.
Edellisessä raskaudessa (kaksoset) tuli pientä vuotoa myös alussa.. Silloinkaan väsymys, rintojen kipeytyminen ei alkanut heti.
Varsinaisesti mitään vauvahaaveita meillä ei enää ole, mutta toki yksi lapsi vielä mukaan mahtuisi jos olisi tullakseen.

  • ylös 0
  • alas 2

Kommentit (4)

Vierailija

Niin kai.. kai se on testi ostettava. Ei muuten mutta jos en raskaana olekaan, niin sitten varmaan mentävä lääkäriin, jos on jotain muuta.. ei tää todellakaan normaali olotila ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos ero ja on huono olo, niin älä syö suklaata! Se tekee mulle ainakin huonon olon. Miksi mainitset, että paino ei ole noussut? Miten se nousisi, jos et syö paljon mitään? Vähän outo tapaus. Et ole raskaana, jos oli kunnon menkat. Paitsi tietysti jos odotit kaksisia ja toinen meni kesken.  Mutta miksi siis kyselet täällä palstalla??? Etkö voi ostaa raskaustestiä, eihän tuo paljon maksane.

Sisältö jatkuu mainoksen alla