Lue keskustelun säännöt.
Leipojat/kondiittorit auttakaa!
15.01.2013 |
Mitkä/millaiset kakuntäytteet säilyvät huoneenlämmössä? Entä kuorrutteet?
Pidän leipomisesta tosi paljon, mutta esim. juhlia suunnitellessa ongelmana on tarjottavien mahtuminen jääkaappiin.
Millaisia täytekakkuja voisi tehdä, jotka säilyvät myös muualla kuin jääkaapissa?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Parhaissa kakuissa on aina jotain maitotuotetta, kuten kermaa tai rahkaa ja ne ei kyllä säily huoneenlämmössä. Oikeastaan hillo on ainoa, mikä tuleeieleen, mutta kyllähän se ajan myötä homehtuu, samoin kuin marjat. Valmiit nutellatyyppiset suklaalevitteet vois säilyä. Kuorrutuksista huoneenlämmössä säilyy marsipaani, sokerikuorrute ja pelkkä suklaa, mutta toki kaulittavienkin kuorrutusten alle laitetaan yleensä voikreemi tai kermavaahto.
Yleensä juhlien ajaksi tyhjennän jääkaapista kaikki hillo- ym. kurkkupurkit kylmälaukkuun kylmäkallejen kanssa, että saan maksimaalisen tilan tarjottaville.