Lue keskustelun säännöt.
kerrankin onnistui: hyvä kanaruoka viikonlopuksi. Resepti:
12.01.2013 |
5 kanan reisifilettä
Fetaa
purjo
pekonia
Nuijin kanan reisifileet leivinpaperin välissä tasaisemmiksi. Kiehautin purjonpalat ja soseutin.
Levitin leikkuulaudalle pekonia, päälle kanafileet. Levitin purjososetta lisäsin hiukan valkosipulia ja yrttejä) ja lohkon fetaa.
Käärin rullille ja laitoin kuumaan vuokaan jossa kuumennutta öljyä, 200 astetta puoli tuntia.
Mums, sopiva seos makua, rasvaa ja helppoutta. Suosittelen!
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mikä tämä kuumaan vuokaan / öljyyn juttu on? Paljonko öljyä ja pitääkö olla niin kuumaa että pekoni ihan tirisee? Tuleeko rapea ja ruskea pinta?