Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kerrankin onnistui: hyvä kanaruoka viikonlopuksi. Resepti:

Vierailija
12.01.2013 |

5 kanan reisifilettä

Fetaa

purjo

pekonia



Nuijin kanan reisifileet leivinpaperin välissä tasaisemmiksi. Kiehautin purjonpalat ja soseutin.



Levitin leikkuulaudalle pekonia, päälle kanafileet. Levitin purjososetta lisäsin hiukan valkosipulia ja yrttejä) ja lohkon fetaa.



Käärin rullille ja laitoin kuumaan vuokaan jossa kuumennutta öljyä, 200 astetta puoli tuntia.



Mums, sopiva seos makua, rasvaa ja helppoutta. Suosittelen!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
12.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä tämä kuumaan vuokaan / öljyyn juttu on? Paljonko öljyä ja pitääkö olla niin kuumaa että pekoni ihan tirisee? Tuleeko rapea ja ruskea pinta?

Vierailija
2/2 |
12.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meidän sittarissa ei ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi neljä kolme