Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

jauhopeukalot??? Onnistuuko

Vierailija
31.08.2011 |

jos korvaan ohjeessa olevan maustamattoman jugurtin/kermaviilin rahkalla?



nimim aloin taasen leipomaan katsomatta mitä jääkaapissa on

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitä teet

Vierailija
2/7 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli siis suklaakakku

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Happamia maitotuotteita kaikki, joten kumma on, jos ei onnistu.

Vierailija
4/7 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

4 dl

Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja

3 dl

sokeria

1 tl

vaniljasokeria

2 tl

leivinjauhetta

3-4 rkl

kaakaojauhetta (esim. van houten)

150 g

sulatettua voita tai margariinia

2 dl

maustamatonta jogurttia tai kermaviiliä

6 patukkaa Pätkistä

3 munaa

Vierailija
5/7 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli siis suklaakakku

Mä käytän aina mitä sattuu olemaan: piimää, kermaviiliä, viiliä, jogurttia.

Jos ohjeessa on ruokasoodaa, se vaati usein piimää, koska se on hapanta.

Vierailija
6/7 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuo pätkiskakku, mut itse ehkä lisäisin vielä varmuuden vuoksi tl ruokasoodaa, rahka kun on kuiten jämäkämpi ja happamampi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
31.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja eiköhän tuo suklaa peitä aikalailla muun maun. Lähinnä mietin sitä, että pitäisikö sitä rahkaa notkistaa jollain esim kermalla. Tuo jugurtti ja kermaviili kait tuo kakkuun enemmän kosteutta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi viisi