Voinko tehdä lapsen synttärikakun omista munista?
Kommentit (13)
jättää tämä kananmunanviljely sellaisille jotka se osaa.
Tästedes et juo lehmän vaan kaupanmaitoa.
Ei possun vaan kaupanlihaa
Ei vilja- vaan kaupanolutta.
Ja sitä rataa. Ei tuttu ja turvallinen maailmankuva säröile turhan päiten.
Kaikki muut paitsi kaupan-alkuiset ruoka-aineet ovat hengenvaarallisia.
etta synttarikakun munistako niita lapsia tehdaan!
mutta et arvaa itse syödä? Kuules nyt...
Pese toki varovasti HAALEALLA tai viileällä vedellä (ei kuumalla :-)
Eli munien pitäisi olla vähintään viikon vanhoja, että ne vatkautuisivat kunnolla.
Muuten saat kyllä hämmästyä että tuoreet munat maistuvat paremmilta kuin kaupassa kuukausitolkulla maanneet.
Kyllä tuore muna aina vanhan ja haisevan voittaa!
Siis omien kanojen munista. Onko se ihan ok vai onko niissä joku suurempi tautiriski? Saisin anopilta munia. En vaan ole koskaan käyttänyt muita kuin "kaupan munia".
Huomaan olevani aika vieraantunut luonnosta, mutta tuntuu jotenkin oudolta syödä jotain mikä ei ole tehotuotettua.
ap
En usko että pahemmin ollaan kärsitty. Itse asiassa hän pakkaa ihan niitä samaisia munia rasioihin, jotka myydään lähikaupassa. Ja puoli pitäjää ostaa suoraan sieltä kanalasta...
helpommin vatkautuvaan ja kuohkeampaan taikinaan! Värikin tod.näk. ihan eri!
Vaarana kakun teossa omista munista on kuitenkin se, että siitä tulee niin hyvää että loppuu kesken.
En minäkään ole. Olen nähnyt elävän kanankin viimeksi ehkä joskus alle kouluikäisenä kotieläinpuistossa.
Mitä ajattelit että omien kanojen munilla tehdään jos ne on leivottunakin vaarallisia? ;-)