Lue keskustelun säännöt.
Miten muka kananmunia ja kananlihaa voi kasitella ilman, etta ne ovat ensin raakoja? Eu vaittaa, ettei hyvin kypsennetyista ole tartuntavaaraa.
26.10.2005 |
Mutta raaoista siis on, ja ensinhän ne ovat raakoja ennen kuin ne kypsennetään. Influenssavirus leviää ilman kautta, joten ei paljon auta, vaikka ei laittaisi ruokaa suuhunsa.
Kommentit (5)
Vaikka onhan se varmaan ollut käytäntönä melkein kaikilla tähänkin asti, salmonellariskin takia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jospa se kana pitäisi ostaa valmiiksi grillattuna.. vaan mitenkähän noiden munien kanssa tekis..
koska täällä kaikki kananmunat kotimaisia. Tai muutenkaan siipikarjaa, koska tauti ei vielä ole täällä.
mut tuli mieleen tosta yhen vastauksesta että koska TAUTI EI VIELÄ ole täällä niin:
joskus se tänne tulee ja johonki se ekana iskee!
hysteerisiä AV-mammoja :D