Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten muka kananmunia ja kananlihaa voi kasitella ilman, etta ne ovat ensin raakoja? Eu vaittaa, ettei hyvin kypsennetyista ole tartuntavaaraa.

Vierailija
26.10.2005 |

Mutta raaoista siis on, ja ensinhän ne ovat raakoja ennen kuin ne kypsennetään. Influenssavirus leviää ilman kautta, joten ei paljon auta, vaikka ei laittaisi ruokaa suuhunsa.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
26.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

hysteerisiä AV-mammoja :D

Vierailija
2/5 |
26.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka onhan se varmaan ollut käytäntönä melkein kaikilla tähänkin asti, salmonellariskin takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
26.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

jospa se kana pitäisi ostaa valmiiksi grillattuna.. vaan mitenkähän noiden munien kanssa tekis..

Vierailija
4/5 |
26.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

koska täällä kaikki kananmunat kotimaisia. Tai muutenkaan siipikarjaa, koska tauti ei vielä ole täällä.

Vierailija
5/5 |
26.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

mut tuli mieleen tosta yhen vastauksesta että koska TAUTI EI VIELÄ ole täällä niin:



joskus se tänne tulee ja johonki se ekana iskee!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi kuusi