Kastelahja

Vierailija

Yhden keskustelun samaisesta aiheesta jo lukaisin, mutta uusia ideoita jäin kaipailemaan.Eli tosiaan, sain kunnian alkaa uunituoreelle poikalapselle kummiksi, ja olen yrittänyt keksiä jotain kivaa kastelahjaa. En ole juuri lämmennyt säästöpossuille tai koruille, haluaisin antaa jotain erilaista ja persoonallisempaa.Ajatuksena oli antaa satukirja, jonka päähenkilöksi painetaan lapsi itse. Mutta sain viestin toiselta kummilta, joka oli jo ehtinyt sellaisen kirjan tilata, joten nyt pitäisi keksiä jotain muuta.Mitä mieluisia kummilahjoja teidän perheeseen on saatu? Ideoita otetaan kiitollisin mielin vastaan. :)

Kommentit (12)

Vierailija

nätin neulepeiton jossa reunoihin oli kirjailtu lapsen nimet ja muut tiedot. Ihan itse oli ne siihen kirjaillut mutta varmasti niitä saa teetettynäkin.

Vierailija

tyylikkäästä albumista, johon kummi on jo laittanut kuvia valmiiksi ja kummi "sitoutuu" toimittamaan lisää paperikuvia.Pitäisin lahjasta varsinkin silloin, jos kummi on taitava kuvaamaan, mutta muutenkin (olen itse tajuttoman laiska tilaamaan paperikuvia).

Vierailija

mahdollisuus painaa siihen vauvan käden tai jalan jälki ja toiselle puolen saa kuvan. Aivan ihana!!!

Nimitaulut on ihania jotka on itse ommeltu. Esim Margarethalta saa sellasia.

Vierailija

tai joku vastaava, siis siinä on sellanen massa mistä saa tehtyä veistoksen esim kädestä tai jalasta myydään mm lastentarvikkeessa. jää tosi kiva muisto miten pikkuinen jalka onkaan ollut :) ja siihen tulee aivan kaikki iholla olevat juonteet näkyviin.

Vierailija

Tässä tulikin esille pari sellaista lahjaideaa jota itsekin ehdin jo punnita, mutta tämä neulepeitto olisi kyllä sellainen jonka ainakin ajattelin toteuttaa.

Ehdinkin tuossa jo alustavasti etiskellä ohjeita tilkkutäkin tekoon, tosin luulen että kirjailut tulee teettämään vaikeuksia!Tässä tulikin kyllä monia hyviä ideoita, ja nyt päässä myllää sellainen ideoiden sekamelska että tekisi mieli hommata kastelahjoja seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi!Toki kaikki ehdotukset ovat edelleen tervetulleita, mutta nyt sain ainakin muutaman idean jonka pohjalta lähtä liikkeelle. Kiitokset kaikille. :)

Vierailija

Naapurimme poikavauva oli saanut nimiäislahjaksi sellaisen ihanan ison enkelikellokorun. Mukana oli kuullemma jokin tarina kellosta ja enkeleistä. Minusta lahjaidea oli hyvä ja aika omaperäinen, koska poika voi itse käyttää korua myöhemmin vaikka avaimenperänä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat