Aloittelen soseita. Kumpi parempi:
equadorilainen pakaste parsakaali vai espanjalainen tuore versio.
Kommentit (6)
sä aloitat jollain parsalla? Aloita vaikka päärynällä.
ne väitä, että pakastevihanneksissa olisi vitamiinit paremmin tallella :) Aloita sitten varovasti, noista kaaleista tulee herkästi ilmavaivoja.
Olemme maistaneet jo useita, lähes kymmentä makua. Aion ottaa parsaKAALIN mukaan, mietin, kumpi on LAPSELLENI sopivampaa vai onko ihan sama. On niin vaikeaa saada yksinkertaiseen kysymykseen vastaus näköjään täällä!
Ap.
Olemme maistaneet jo useita, lähes kymmentä makua. Aion ottaa parsaKAALIN mukaan, mietin, kumpi on LAPSELLENI sopivampaa vai onko ihan sama. On niin vaikeaa saada yksinkertaiseen kysymykseen vastaus näköjään täällä!
Ap.
On kyllä tosi positiivista että aikuinen ihminen opettelee syömään kasviksia. Hyvä juttu!! Anna ihmeessä lapsillesikin, ettei niillä mene noin kauan että oppii niitä syömään.
tuosta sun aloituksesta saa kuvan, että olet nyt ekan kerran maistattamassa soseita. Ei ehkä kannata kimpaantua että ihmetellään parsakaalin soveltuvuutta ekaksi maisteluksi...
ennen kuin olet eläessäsi ikinä syönyt parsakaalia soseena? Aika hurjaa..