Jauhelihapihvit uunissa, tuleeko hyviä vai pahoja?
Ajattelin tehdä ensimmäisen kerran elämässäni jauhelihapihvejä, ja uunissa, että olisi mahdollisimman vähärasvaisia. En kestä myöskään sitä rasvanhajua paistaessa, olen raskaana.
Tuleeko uunissa hyviä jauhelihapihvejä?
Paljonko ne kutistuvat? Että osaan tehdä oikean kokoisia, laitan ne hampurilaissämpylöiden väliin.
Kiitos! :)
Kommentit (7)
kyllä ne vähän kutistuu, eli laita kutistumisvaraa ;)
aina uunissa ja hyviä tulee. Kutistumiseen en oikein osaa sanoa mitään, ei ne mun mielestä kovin paljon kutistu... Siitä on jo aikaa kun oon viimeksi tehnyt niin en muista.
Eli ei ainakaan tule pahoja :D Hyvä tietää!
Mistä tulee ajatus, että niistä tulisi uunissa pahoja?
Mielestäni maustaminen ratkaisee sen tuleeko ruoasta hyvää vai pahaa!
että se rasva pannussa saa ne maistumaan hyvältä ja että ne kuivuisi jotenkin uunissa ja tulisi kumimaisiksi. En tiedä siis kun en ole tehnyt niitä ikinä. Tekee vain mieli hampurilaisia ja en halua paistaa pannulla kun se rasvanhaju ällöttää :)
Etkö ole koskaan tehnyt lihapulliakaan uunissa? Samalla tavalla se jauhelihataikina käyttäytyy oli se leivottu mihin muotoon tahansa. Kunhan et kärvennä ylikypsäksi, silloin tulee taatusti kovaa ja kumimaista.
Eivät minulla ainakaan kutistu paljoa.