Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jauhelihapihvit uunissa, tuleeko hyviä vai pahoja?

Vierailija
09.11.2010 |

Ajattelin tehdä ensimmäisen kerran elämässäni jauhelihapihvejä, ja uunissa, että olisi mahdollisimman vähärasvaisia. En kestä myöskään sitä rasvanhajua paistaessa, olen raskaana.

Tuleeko uunissa hyviä jauhelihapihvejä?

Paljonko ne kutistuvat? Että osaan tehdä oikean kokoisia, laitan ne hampurilaissämpylöiden väliin.

Kiitos! :)

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
09.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät minulla ainakaan kutistu paljoa.

Vierailija
2/7 |
09.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä ne vähän kutistuu, eli laita kutistumisvaraa ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
09.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

aina uunissa ja hyviä tulee. Kutistumiseen en oikein osaa sanoa mitään, ei ne mun mielestä kovin paljon kutistu... Siitä on jo aikaa kun oon viimeksi tehnyt niin en muista.

Vierailija
4/7 |
09.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli ei ainakaan tule pahoja :D Hyvä tietää!

Vierailija
5/7 |
09.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä tulee ajatus, että niistä tulisi uunissa pahoja?

Mielestäni maustaminen ratkaisee sen tuleeko ruoasta hyvää vai pahaa!

Vierailija
6/7 |
09.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

että se rasva pannussa saa ne maistumaan hyvältä ja että ne kuivuisi jotenkin uunissa ja tulisi kumimaisiksi. En tiedä siis kun en ole tehnyt niitä ikinä. Tekee vain mieli hampurilaisia ja en halua paistaa pannulla kun se rasvanhaju ällöttää :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
09.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etkö ole koskaan tehnyt lihapulliakaan uunissa? Samalla tavalla se jauhelihataikina käyttäytyy oli se leivottu mihin muotoon tahansa. Kunhan et kärvennä ylikypsäksi, silloin tulee taatusti kovaa ja kumimaista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi neljä