Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi raparperikiisselissä on "tikkuja"?

Vierailija
22.06.2010 |

Tein ekaa kertaa raparperikiisseliä, mutta siinä on jotain ihmeellisiä kovia ja ohuita juttuja, ihan kuin tikkuja. Mistä johtuu, aiemmin syömässäni kiisselissä ei ole ollut niitä? Kuorin raparperit, mutta en ehkä tarpeeksi huolellisesti...

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis ovat kasvaneet liian kauan ja paksuiksi. Silloin niistä tulee puisia.

Vierailija
2/5 |
22.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on alkanut hajota "tikun" mallisiksi hitusiksi. Mielestäni sellaista raparperikiisselin pitää ollakin eikä niin että raparperi on kokonaisina palasina liemessä, yyh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutama raparepri olikin aika iso ja paksu...



ap

Vierailija
4/5 |
22.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on alkanut hajota "tikun" mallisiksi hitusiksi. Mielestäni sellaista raparperikiisselin pitää ollakin eikä niin että raparperi on kokonaisina palasina liemessä, yyh.

pehmeitä ja sitten sellaisia kovia, jotka tuntuvat ikävältä suussa ja ne on pakko pureskella rikki (tai kaivaa suusta...)

ap

Vierailija
5/5 |
22.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

2