Vinkkejä Legolandin matkalle?

Vierailija

Ollaan suunnittelemassa lentäen matkaa Legolandiin Tanskaan. Oletko ollut siellä: mistä varasit matkat ja olisiko sinulla hyviä vinkkejä esim. yöpaikoista? Muistatko mitä teidän matka maksoi?

Matka-Vekan matka on yksi vaihtoehto, toinen omatoimiloma jos löytyisi edullinen ja hyvä yöpymispaikka.

Muita vinkkejä matkalle?

Kommentit (15)

Vierailija

lomailimme auton kanssa Tanskassa. Enimmäkseen olimme idässä, Köpiksessä ym. mutta teimme myös reissun Legolandiin. Yövyimme Ribessä, se on tosi kaunis, Tanskan vanhin kaupunki muuten. Siitä on kohtuullinen ajo Legolandiin. Siellä nimittäin menee kyllä koko päivä niin siihen ei kannata kauhean pitkiä matkoja suunnitella päälle. Yövyimme edullisesti hostelissa, siistiä ja ihan ok, hyvät aamupalat. Hyvät nettisivut oli, varmaan löytyy googlesta Danhostel Ribe.

Vierailija

Tuo Matka-Vekan pakettimatka haluamallemme ajalle olikin jo myyty loppuun, joten omatoimilomaa tässä sitten suunnitellaan. Aikoisimme kuitenkin lentää Tanskaan: hyvät yöpaikkavinkit esim. olisivat nyt tervetulleita! Noin 3 yötä aiotaan olla ja mielellään suht. lähellä Legolandia, tosin auto varmaan vuokrataan perillä.ap

Vierailija

Tosin lentäen se ei tietty käy. Siinä varmaan oli kyllä mökkejäkin vuokralla ja siinähän on myös hotelli ja hostelli ihan Legolandian yhteydessä. Tosiaan koko aukioloaika siellä kuluu helposti, joten kannattaa ottaa ihan jostain läheltä yöpyminen.

Vierailija

se olisi yksi vaihtoehto. Jäi vähän epäselvä kuva niistä mökeistä oliko niissä keittomahdollisuutta sisällä, mutta täytyy selvittää. Tuo Legolandian hotelli on liian kallis mielestäni, jos auto vuokrataan niin hurauttaisin pienen matkankin halvempaan vaihtoehtoon.

Kiitos kommentista!ap

Vierailija

me vuokrattiin viikoksi mökki. Merenrannalta ja n. 70 km Legolandista.Jyllannissa on helppo liikkua autolla paikasta toiseen, tiet hyväkuntoisia.

Leirintäalueita ja hotelleja on todella paöjon. Tiedän ihmisiä, jotka eivät ole edes etukäteen varanneet yöpymisiä ja silti löytäneet mukavat yöpaikat.Me menimme omalla autolla. Sinnepäin Malmöstä sillan yli ja takaisin tultiin lautalla Grenaa-Varberg. Varberg on aika lähellä Göteborgia ja tämä lyhensi takaisin ajomatkaa reiluisti, varsinkin kun ylitys oli yöllä ja me nukuimme.Jos päädytte menemään omalla autolla ja haluatte säästää, niin omia eväitä vaan mukaan. Ruotsissa ja Tanskankin puolella on todella paljon tienvarsilevähdysalueita ja siistejä. Niissä on vessat ja pöydät jne. Joten turha maksaa huoltsikkakahveista.

Matka taittuu nopeasti moottortietä, etelässä saa ajaa 130 km/h.Legolandissa on ainakin heinäkuussa paljon ihmisiä, joten jonotukseen kannattaa varautua.

Tanskassahan sadekuurot tulevat ihan yllättäin, joten sadevaaatteet ehdottomasti mukaan, vaikka kuinka pilvetön sää olisi.

Itse kastuimme...

Lämpöisellä säällä Legolandissa on hauskempaa, koska vesilaitteisiin tarkenee mennä.Tanskassa ollaan tosi turistiystävällisiä. Tietenkin on myös kallis maa->rahat pois niiltä turisteilta.

Tanskan maaseutu on kaunista, siksi suosittelen jo senkin puolesta, että ette yövy Legolandin hotellissa, vaan näette Tanskaakin.

Legolandissa oli paljon suomalaisia, muualla Tanskassa emme kuulleet suomen kiletä lainkaan.Netistä pysyy muuten ostamaan sisäänpääsyliput Legolandiin jo valmiiksi, jolloin hieman jonotusta säästyy.Kysele jos joku asia kiinnostaa erityisesti, niin vstaan kyllä.

Vierailija

Mitä kautta vuokrasitten tuon mökin? Olisko nettiosoitetta sinulla tallessa jos netin kautta vuokrasitte? Sekin voisi olla ihan kivaa, tosin sitten ehkä kannattaisi pidentää vähän matka-aikaa.

ap

Vierailija

Täältä löytyy:http://www.visitdenmark.fi/finland/fi-fi/menu/turist/inspiration/bogodt/...Mökkejä Tanskassa on todella paljon. Sen etsimiseen vierähti muutama tovi... Hintataso mökeissä on halvemoi kuin Suomessa tai Ruotsissa. Meillä oli mökki viikon vuokralla ja maksoi n. 400€ sähköineen ja vesineen.

Mökin vuokraus on Tanskassa todella helppoa, kaupungeissa on vuokrafirman toimisto, josta avain haetaan tai sulkemisajan jälkeen otetaan postiluukusta.

Kaikki sujui todella mutkattomasti ja mökki oli sellainen kun olimme sen netissä ymmärtäneet olevankin.

Parhaimmat mökit kyllä ovat varmaan jo huhtikuun alussa ikävä kyllä menneet, mutta etsiä kannattaa.Meillä oli matkassa mukan 2 aikuista ja 3 lasta, joten sinänsä yöpyminen ei mielestäni ollut kallis, verrattuna hotelliin. Toki ruoat pitää sitten itse tehdä tai mennä ravintolaan.Jyllannissa on tois paljon eläinpuistoja ja vesipuistoja, joten mökiltä voi tehdä päiväreissuja niin paljon kun talous antaa myöten tai sitten aan oleskella merenrannalla.-5-

Vierailija

Pääkohde oli Saksassa, jonne lennettiin. Mentiin lapsen kanssa junalla ja bussilla Billundiin. Yövyimme Billundin majatalossa, Kro. Ihan ok, ei mikään luksus todellakaan. Billund on todella pieni paikka, kävellen pääsi nopsaan legolandiin, mutta ei siellä Kron ravintolan lisäksi ollut kuin pizzapaikkoja. Lähistöllä on monta ihan iivan oloista pikkukaupunkia. Olimme 2 yötä, ja sitten takas Saksaan. Ei mun mielestä ollut erikoisen kallista, oikeastaan olin varautunut maksamaan enemmän. Legolandin 2 päivän lippu on ihan edullinen.

Vierailija

legolandin nettisivuilla voi varata paketteja jotko sisältää hotelliyön ja kahden päivän sisäänpääsyn legolandiin. hotel legoland on siinä mielessä kiva että se on legoland alueella ja voi käydä huoneessa välillä jos haluaa. hotellissa on myös lapsille paljon ohjelmaa, legoja, yllätyksiä... se on kallis mutta ainakin silloin löytyi tarjous että lapset oli ilmaisia. muihinkin hotelleihin löytyy sama pakettihinta. me mentiin junalla kööpenhaminasta, kesti n 3 tuntia.

Vierailija

Me lennettiin suoraan Hki-Vantaalta Billundiin ja yövyttiin leirintäalueen hostelsissa. Siis se on kaksikerroksinen rivitalomainen talorykelmä leirintäalueen yhteydessä. Ja aamiainen oli ruokalassa, joka oli samassa rakennuksessa kuin vastaanotto (yhteinen vastaanottopiste leirintäalueen kanssa). Kävelymatka Legolandiin on noin 200 metriä. Vastaanotosta sai myös liput uimahalliin ilmaiseksi.

Tästä on kyllä jo aikaa kun käytiin siellä, useampi vuosi. Oltiin Legolandissa kolme kokonaista päivää, ja todellakin, paikalla ihan heti kun Legoland avattiin aina siihen asti kun portit sulkeutui, ja kolme päivää.

Aivan ihana reissu!

Tämä siis:

http://www.legoland-village.dk/?pageref=GB.Front

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat