Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mistä tietää, että mango on kypsää?

Vierailija
26.03.2010 |

Siis kaupassa vai pitääkö kypsyttää vielä kotona? Miten syötte sitä (pelkästäänkö)?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

raaka on kovaa kuin peruna.

Vierailija
2/5 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tehdä vaikka mitä. Soseuta, ja laita vaikka kakun väliin, tai kermaiseen rahkaan; ihanaa hedelmäsalaatissa viipaloituna, mangopirtelökin on hyvää. Googlaa mango recipes, niin saat ideoita. Ja hyvää se mango on viipaloituna vaikka lettujen kanssakin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vihreitäkin mangoja käytetään ruoanvalmitukseen aasian maissa. Ja hyvää on. Mutta silloin mango kypsennetään esim. paistamalla, ja se jää kirpeähköksi.



Kauhean lössö mangon ei kuulu olla, riittävän napakka.

Vierailija
4/5 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mango ei muutu kokonaan keltaiseksi kypsyessään ainakaan meidän oloissa(lue kaupan hyllyssä)

Vierailija
5/5 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun se tuntuu pehmeältä painettaessa ja alkaa tuoksuakin kyllä. Kypsyy siis kotona huoneenlämmössä.

Mango ei välttämättä vaihda väriä eli sen perusteella ei voi tietää, onko kypsää vai ei.



Kannattaa kuorimisen/paloittelun jälkeen laittaa mangolihat jääkaappiin n. puoleksi tunniksi - joskus siinä on sellainen erikoinen sivumaku, joka häviää kylmässä ollessaan.



Minä syön ihan pelkästään, joskus Weetabixin kanssa tai teen pirtelöä. Ihana hedelmä, ainoa joka mulle maistuu banaanin lisäksi :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi kolme