mitä voisi tehdä pakastekatkaravuista?
Kommentit (9)
onko se teidän suosikki tämä:
Ainekset:
Katkarapupiirakka pirkan tapaan
Iso reseptikuva
1 ps (180 g) Pirkka-katkarapuja
1 pkt (400 g) Pirkka-piirakkataikinaa
200 g purjoa
2 rkl margariinia
2 keskikokoista tomaattia
1 rs (200 g) Pirkka Kevyt Italian yrtit - tuorejuustoa
1 tlk (2 dl) Pirkka-ruokakermaa, 10 % (vähälaktoosinen)
3 kookasta Pirkka-kananmunaa
1 dl hienonnettua tilliä
1/2 tl suolaa
Otin pieniä annoskokoisia uunivuokia ja tein siihen seuraavanlaisen sekoituksen:
- katkarapuja
- tonnikalaa
- tomaattisosetta
- oreganoa, pippuria, jotain muuta maustetta
- koskenlaskijaa
- mozzarellaa
- tilliä
Iskin mössön annosvuokiin ja uuniin niin että pinta ruskistui. Syötiin ciapatta-leivän kanssa, oli hyvää.
Kalakeittoon kalan lisäksi, thairuokaa riisin kanssa yms.
minkälaisella reseptillä teet sen katkarapukastikkeen,jos viitsit kertoa:D
ja helppo kastikeohje.
1 prk creme bonjour
1 prk ruokakermaa
1-1 1/2 kalaliemikuutio
iso nippu tilliä silputtuna
valkosipulia murskattuna
Kuumenna kaikki ainekset, lisää tillisilppu viimeiseksi.
Valuta katkikset hyvin ennen kuin lisäät ne kastikkeeseen. Kuumenna vielä ihan pieni hetki niin, ettei katkikset jää kylmiksi mutta eivät myöskään sitkisty.
Tuplaa tai triplaa annostus riippuen kuinka paljon syöjiä. Mulla saattaa joskus mennä toi annos kerralla ;-)
Tilliä pitää olla reilusti.
mut mun resepti on: 1.ruokakermaprk kattilaan. 2.siihen sekaan tilliä ja suolaa/kalaliemikuutio, hiukka ketsuppia. Sillä aikaa ne katkaravut huilaa kädenlämpöisessä vedessä (joko pussissa tai ilman) ja sit kun kiehahtaa, vähä jäähtyyn (pois levyltä!!) ja katkaravut sekaan. Eikä enää takas levylle ettei ne ravut ala kiehuun ja sitkisty.
Se on ehdoton lemppari meillä, Pirkan yrtti-tuorejuustopaketissa on mainio ohje.
Tod hyvää!