Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millä makua mauste-allergisen pipareihin?

Vierailija
11.12.2009 |

Olisiko mitään hyvää reseptiä? Pelkkä tavallinen taikanako vaan vai laitetaanko suhteessa enemmän siirappia tms? tumpelo-leipuri ihmettelee

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
11.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis ihanko kaikki maailman mausteet on testausti kielletty?

Vierailija
2/5 |
11.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja ovat tosi hyviä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
11.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä tehtiin allergiselle tavallisia pipareita ilman mitään mausteita. Siirapista tulee makua, hyvin kelpasivat. Jos vieraasta kyse, kannattaa varmistaa eriksene käykö kaneli/inkivääri/neilikka/pomeranssinkuori. Tuo viimeisin yleensä menee vaikka muut ei kävisikään.

Vierailija
4/5 |
11.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ekoissa taisi olla jauhoina ruis+tattari vehnäallergian takia, ei mausteita ollenkaan, tumma siirappi + fariinisokeri tavallisen sijasta makua tuomassa.



Sitten päästiin vehnään, pikku hiljaa saatu joitain mausteita mukaan: maustepippuri, pomeranssinkuori ja nyt inkiväärikin.



Piparit ovat olleet ihan hyviä mausteettominakin tai vähämausteisina. Leipomisiloa vaan teille, ja joulumieltä! Kyllä ne piparit tekevät varmaan kauppansa vähemmilläkin aineksilla.

Vierailija
5/5 |
11.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

syödä tuota pomeranssinkuorta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme yhdeksän