Voisko menekin laskea näin voileipäkakulle
1-2 sentin pala -säännön olen lukenut, mutta eikös se riipu kakun korkeudesta ja muodosta? Itse ajattelin laskea että 1 pala isopaahtoleipää/vieras ja pari yli, tietäen, että osa ei voileipäkakkua syö. Olisiko tuo miten pieleen? Ajattelin käyttää pohjana noita isopaahtopaloja ja täytteestä tulee runsas.
Kommentit (2)
Ok. teen sitten enemmän. Toki tosin muutakin suolaista tulee tarjolle ja makeaa myös. Mietin, että jos tekisi 2 16 palan kakkua, kun vieraita on n. 40. Mutta huom. tiedän, että ainakin kuusi noista ei tykkää tai voi syödä voileipäkakkuja ja osa on lapsia.
Toinen juttu, olen koettanut löytää ohjetta, johon ei tulisi ranskankermaa, kermaviiliä tai majoneesia, mutta onko se edes mahdollista? Ranskankertaa ja kermaviiliä en voi itse sietää, eikä perheen juhlittavakaan tykkää, Majoneesi on allergisten takia poissuljettu.
Aika vähälle kuulostaa, itse teen 12:lle (3 alle 5v) neljästä leivästä, ei juurikaan jää yli