Miksi ravintoloissa tarjotaan huonoa ruokaa?
Esim. lounaalla? Vaikkapa lohta jos tilaat, se on vuorenvarmasti pilattu. Mikään muukaan ei maistu miltään ja on mössöä. Oletteko törmänneet samaan?
Kommentit (16)
Missä käyt lounaalla? Ei voi odottaa kovin erikoista ruokaa jos pulittaa siitä kympin. Pompier poikkeus
Vierailija kirjoitti:
Huonoissa ravintoloissa kyllä. Ei niissä voi muuta odottaakaan.
Ihan kuule isoissa ketjuissa, jonne tulee bisneslounastajia. Vedätystä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Huonoissa ravintoloissa kyllä. Ei niissä voi muuta odottaakaan.
Ihan kuule isoissa ketjuissa, jonne tulee bisneslounastajia. Vedätystä.
Ketjuravintolat ovatkin pahinta paskaa! Haloo... joku iso keskuskeittiö mistä ruuat roudataan eri pisteisiin ja lämmitetään, jippii
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Huonoissa ravintoloissa kyllä. Ei niissä voi muuta odottaakaan.
Ihan kuule isoissa ketjuissa, jonne tulee bisneslounastajia. Vedätystä.
Ketju ja hyvä lounas harvoin kuuluvat yhteen. Minkä minä sille voin, että huonoissakin paikoissa käy bisneslounastajia?
Miksi käyt paskoissa lounaspaikoissa? Googleta vähän mikä on hyvä lounaspaikka lähelläsi, netti vääränään arvosteluja.
Vierailija kirjoitti:
Miksi käyt paskoissa lounaspaikoissa? Googleta vähän mikä on hyvä lounaspaikka lähelläsi, netti vääränään arvosteluja.
Ihmisille tuntuu kelpaavan aika huono. Eivät suomalaiset osaa valittaa kehnosta ruoasta.
Ei muuten riipu hinnasta. Olen saanut myös kympillä hyvää ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi käyt paskoissa lounaspaikoissa? Googleta vähän mikä on hyvä lounaspaikka lähelläsi, netti vääränään arvosteluja.
Ihmisille tuntuu kelpaavan aika huono. Eivät suomalaiset osaa valittaa kehnosta ruoasta.
Juuri näin, ja tämä näkyy niin ravintoloissa kuin kaupoissakin.
En oikein hahmota ongelmaa. Monille kelpaa kehnompikin ruoka, mitä sitten? Aika moni kokkaa aika kehnoa ruokaa kotonakin, raaka-aineet eivät ole laadukkaita ja ruoanlaittotavat mitä sattuu. No, mitä se muille ihmisille kuuluu (ellei nyt ajatella, että koko kylä vastaa lasten kasvatuksesta ja naapurin tenevankin pitää saa tofuitupiirakkaa)? Käyköön ne huonoissa paikoissa, joille ne kelpaavat. Käyköön muut jossain paremmissa.
Ravintoloiden pitämistä verotetaan aivan liikaa. Ihmiset osaa kokata nykyään niin hyvin itse, ettei kenelläkään ole varaa käydä enää ravintolassa. Ja tarkoitan nyt sellaista ihan oikeaa kunnon ravintolaa, enkä mitään vitun Rossoa tai kurdiburgeria.
Isommassakin kaupungissa saattaa olla vain noin kymmenen lounaspaikkaa, joista suurin osa on ehdottomasti poissuljettuja. Ihan muutamaa voi harkita. Lopulta löytyy se yksi, johon voi alistua, koska siitä seuraava eli kallein on kuitenkin liian kallis ja hidas. Ei Suomi ole mikään ravintoloiden maa - paitsi ehkä Helsingissä.
Vastaus lienee hyvin yksinkertainen: asiakkaita riittää, joille huonompikin taso kelpaa. Jos ei asiakkaita riitä, ravintola loppuu, olipa ruoka hyvää tai pahaa, hyvälaatuita tai ihan kuraa.
Aina riittää niitä, jotka vaan hotkaisevat lounaansa ja saavat vatsan täyteen, eivätkä he vaadi lounaalta sen kummempaa. Eikä siinä ole mitään vikaa, kun eivät sitten valita ulos päästyään, että olipa taas paska ruokaa, ai mutta nähdään täällä taas huomenna! Tai ei se minua haittaa sekään, onpa vaan typerää.
Varmaan johtuu siitä, että sinä olet niin erinomainen kokki, että kaikkien muiden valmistama ruoka maistuu mielestäsi pahalta.
Lounasravintolat käyttävät aika pitkälle puolivalmisteita ja eineksiä. Huomasin sen kerran pitkästä aikaa olevinaan tasokkaassa lounasravintolassa käydessäni. Tarjolla oli mm lohipastaa - ja yllätys yllätys, se oli samaa kuin HK Vian kylmäsavulohipasta -mikroannoksessa. Sitä paitsi siellä ravintolassa itse pasta oli räjähtänyt kappaleiksi lämpöastiassa viruessaan, eli mikroannos oli tässä tapauksessa paljon parempi. Enpä ole tuon kokemuksen jälkeen juurikaan ravintolalounailla käynyt, koska kaupasta saa paljon parempaa ruokaa paljon edullisemmin.
Tarkoitin lounasannoksia, jotka tuodaan pöytään. En sellaisia, jotka haetaan jostain lämpöastiasta.
Huonoissa ravintoloissa kyllä. Ei niissä voi muuta odottaakaan.