Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Anoppi tulee syömään. Sopisiko tämä liharuuaksi ja onkohan hyvää.? Vai onko jollain takuuvarmaa mehevää lihareseptiä?

Vierailija
20.11.2016 |

Hermostuttaa. Anoppi tulee syömään ja pitää tarjota jotain liharuokaa. En yleensä tee mitään kokonaisesta lihasta ja kun joskus olen tehnyt, on liha ollut kuivaa, sitkeää tai mautonta tai yleensä vielä kaikkia näitä kolmea.

Mitlä kuulostaisi täytetty porsaan ulkofilee? Parempia ehdotuksia?

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee kinkkupitsa

Vierailija
2/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No voi hyvänen aika. Ensin kerrot ettet osaa lihaa valmistaa ja heti perään kerrot valmistavasi sitä. Lämmitä tölkkihernekeittoa. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuosta onnistuu helposti saamaan kuivaa.

Ehkä kokeilisin jotakin pataruokaa jos ongelma on se lihasta tulee tavallisesti kuivaa.

Vierailija
4/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlaa Lamminpään lumous. Aivan upea ruoka.

Vierailija
5/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihamakaronilaatikko tai lihapullat ja tomaattikastike

Vierailija
6/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syötä anopille pieniä kiviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisäfilepihvit mediumina on parasta liharuokaa

Vierailija
8/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syötä anopille pieniä kiviä.

Niin, voi pyöräyttää vaikka kivikeiton.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi liharuokaa? Onnistut helpommin esim. paistamalla lohifileen uunissa. Tai tuo aiemmin vinkattu pataruoka, jos anoppi ei syö kalaa ja on "pakko" tehdä liharuoka.

Vierailija
10/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naudan paistista leikkaat kuutioita, paistat pannulla voissa ja heität uunipataan. Suolaa ja pippuria perään, vettä niin että lihat melkein peittyy. 3-4h uunissa 150' viimisen tunnin ajaksi ruokakermaa ja ruskeaa maizenaa pataan niin on todella herkullinen lihakastike valmis. Tarjoa pottumuusin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oma helppo tapa valmistaa porsaanlihaa;

Sellainen porsaan sisäfilepötkö (olisiko 500/600 g) päällystetään pestolla, ja laitetaan 200 asteiseen uuniin 20 - 25 minuutiksi.

Ei voi mennä vikaan.

Sitten lisukkeilla ja oheishärpäkkeillä ja mahdollisesti viinillä saat juhlavuutta ateriaan, jos sitä haetaan.

Vierailija
12/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaisti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jauhelihamakaronilaatikko tai lihapullat ja tomaattikastike

Jos minut kutsuttaisiin syömään ja tarvjottaisi makaronilaatikkoa niin olisin vähän ihmeissäni. Vaikea keksiä arkisempaa ruokaa.

Vierailija
14/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Burgundinpata. Tai jos haluat halvistella niin osta kassleria ja pidä uunissa min 5 tuntia niin saat taatusti mureaa lihaa. Oikeastaan, jos et tee filettä niin kaikki muut lihat tykkää pitkästä haudutuksesta alhaisessa lämmössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi liharuoka? En minäkään sellaisia tee, koska en osaa, vaan tarjoan sellaista, mistä itsekin pidän. Ruokaisia salaatteja, kalaa, mikä nyt sinusta onkaan hyvää tarjottavaa. Allergiat otat huomioon, mutta muuten teet jotain omaa bravuuriasi.

Vierailija
16/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mustapekkatuorejuusto (nykyään Pirkan oma halpa versio) härkäpata ohje:

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/23015/Pippurinen%20h%C3%A4rk%C3…

Tosi hyvää!! Härän voi vaihtaa nautaan.

Vierailija
17/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Naudan paistista leikkaat kuutioita, paistat pannulla voissa ja heität uunipataan. Suolaa ja pippuria perään, vettä niin että lihat melkein peittyy. 3-4h uunissa 150' viimisen tunnin ajaksi ruokakermaa ja ruskeaa maizenaa pataan niin on todella herkullinen lihakastike valmis. Tarjoa pottumuusin kanssa.

Paitsi älä pilaa sitä ruokakermalla vaan käytä aitoa.

Vierailija
18/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Naudan paistista leikkaat kuutioita, paistat pannulla voissa ja heität uunipataan. Suolaa ja pippuria perään, vettä niin että lihat melkein peittyy. 3-4h uunissa 150' viimisen tunnin ajaksi ruokakermaa ja ruskeaa maizenaa pataan niin on todella herkullinen lihakastike valmis. Tarjoa pottumuusin kanssa.

Mitään ruokaa ei kannata ruokakermalla  tai maizenalla pilata.

Vierailija
19/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Burgundinpata on takuuvarma liharuoka. Taatusti tulee mehevää ja maistuvaa, sitä ei pysty pilaamaan mitenkään.

Vierailija
20/24 |
20.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äh alkuperäinen linkki jäi laittamatta. Siis tämä http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/reseptit/resepti/teresa-valimaki-tay…

Onko siis kuivaa ja miltä maistuu salvia? Ei saa olla kovin erikoista.

Makaronilaatikko on liian arkista, Burgundinpata taas lukeutuu ruokalajeihin, jotka lajittelen osastoon tunkkainen.

Haluaisin oppia laittamaan kunnon liharuokaakin...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi yhdeksän