Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oletko syönyt Michelin-tähden saaneessa ravintolassa?

Vierailija
08.02.2016 |

Minä en!

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen kerran, ulkomailla

Vierailija
2/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, osa oli erinomaista, osa ihan käsittämätöntä sotkua....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön jatkuvasti, koska saan niistä ruoan ilmaiseksi. 

Mieluiten söisin kotona itse tekemääni ruokaa, mutta ilmainen ruoka menee edelle. Suoraan sanottuna olen jo kyllästynyt, koska ruokailu on aina joku The Tapahtuma, joka ei ole vain ruokaa, vaan typerää hifistelyä.

Asun Ranskassa ja saan siis ruokaedun työpaikallani.

Vierailija
4/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
5/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhden kerran Italiassa. Kahden Michelinin ravintolassa ruoka oli satumaisen hyvää, palvelu loistavaa ja hinnat tähtitieteelliset. Muistaakseni yksi alkuruokaravioli, siis 1 kpl, maksoi noin 40 euroa.

Vierailija
6/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen. Chez Dominique Helsingissä ja Galvin At The Windows Lontoossa.

Erinomaista, joskin hyvin kallista ja määrältää niukkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

... joskin hyvin kallista ja määrältää niukkaa.

Siksi mua nuo ei kiinnosta yhtään. Mielummin kunnon pizza tai kebabin. Käyn vain tuollaisissa paikoissa jos on pakko työn takia. Silloin firma maksaa ja mua ei haittaa. Omat rahat en vie koskaan... Ihan naurettavaa hifistelyä...

 

Vierailija
8/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen chez dominiquessa. Naurettavaa piperrystä ja pokkurointia. Ihan hyvää joo, mutta ei 200 euron arvoista. Vesi (kannullinen hanavettä) maksoi 20 euroa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen syönyt ja yllättävästi Irlannissa. Ruoka oli tosi hyvää, ja saimme myös kaikenlaisia pikkutervehdyksiä keittiöstä. Ravintolan perustanut kokki on ystäviemme hyvä ystävä :-).

Vierailija
10/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, mutta yleensä jää aina nälkä ja pitää mennä kaupan kautta takaisin toimistolle. Omia rahojani en moiseen tuhlaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo Kurvin Grillillä.

Vierailija
12/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskassa ja Italiassa useammassa paikassa, Norjassa yhdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

gourmet kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

... joskin hyvin kallista ja määrältää niukkaa.

Siksi mua nuo ei kiinnosta yhtään. Mielummin kunnon pizza tai kebabin. Käyn vain tuollaisissa paikoissa jos on pakko työn takia. Silloin firma maksaa ja mua ei haittaa. Omat rahat en vie koskaan... Ihan naurettavaa hifistelyä...

 

Junttihälytys!

Vierailija
14/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dominiquessa ja sitten siinä toisessa paikassa Helsingissä. Kahdessa Lontoossa.

Yksi yhteistyökumppani on jotenkin vimpsahtanut kulinaristi. "vain paras on hyvää" Kulissiahan tuo sille on, showta. Ei se oikeasti sapuskasta mitään tiedä. 

Menenhän mä jos kerran kaikki maksetaan. Seitsemän lajia, kun ottaa, ei jää piperyspaikoissakaan nälkä. ;) Kieltämättä aina on hyvää ollut, mutten omasta pussista sellaisia makselis. Se olisi sulaa hulluutta jo.

Itse mieluummin käyn Döner Harjussa tai Fafaksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen chez dominiquessa. Naurettavaa piperrystä ja pokkurointia. Ihan hyvää joo, mutta ei 200 euron arvoista. Vesi (kannullinen hanavettä) maksoi 20 euroa...

Tuo on kyllä naurettavaa, että vedestä joutuu maksamaan yhtään mitään. Vaikka olisi sitä norjalaista vuonopurovettä.. Sen pitäisi kuulua palveluun.

Vierailija
16/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen kolmessa, kaksi niistä ulkomailla ja yksi Suomessa. Onhan se mielenkiintoista, mutta tavallaan hullua käyttää sellaiseen ateriaan yhtä paljon kuin muuten menee kuukaudessa ruokaan. 

Vierailija
17/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole syönyt ravintolassa, mikäli kaljakuppilaa ja pizzeriaa ei lasketa.

Vierailija
18/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olossa muutamia kertoja, sillä taisi/taitaa se yksi tähti olla? Chez Dominiquessa olen myös käynyt syömässä kerran.

Eli Michellin ravintoloista on kokemusta, mutta vain Suomessa.

Mielenkiintoisia kokemuksia olleet kaikki kerrat. Kiinnostavia makuyhdistelmiä ja erilaisia koostumuksia. Suurimpana pettymyksenä on molemmissa paikoissa ollut asiakaspalvelu, moukkamaiset tarjoilijat eivät ole olleet ravintolan tähtien arvoisia.

Helsinkiläisenä liputan enemmän Savoyn puolesta, ihmettelen ettei sitä ole tähdillä huomioitu. Todella mainiota ruokaa upeassa miljöössä ja AINA osaavaa, kohteliasta asiakaspalvelua! Viinit valittu ammattimaisesti.

Vierailija
19/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen, monta kertaa Suomessa sekä ulkomailla. Mutta paras ja mieleenpainuvin ruokailukokemus oli pieni katukeittiö Laosissa.

Vierailija
20/20 |
08.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piti oikein googlettaa suomalaiset Michelin ravintolat, kun en tiennyt, että Olokin on tähtipaikka.

Joten olen syönyt Dominiquessa, Luomossa, Olossa, Demossa tähtiaikaan. Sundsmannissakin aikoinaan, mutten ole varma oliko tähteä silloin. Risingstar sillä on jälkeenpäinkin ollut.. 

Olossa olen miehen kanssa käynyt. Mies sai oppilailtaan lahjakortin sinne kahdelle. Käytiin sitten myöhemmin uudestaan ottamassa pienempi menu. Hyvää oli, namnam. 

Muissa olen duunin kustantamana käynnyt. Laatuhan on priimaa, mutta ei se hinta-laatusuhde ole sen 200 euron väärtti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi kolme