Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä Creme Bonjouria käytät eniten ja MIHIN?

Vierailija
25.07.2006 |

Itse ajattelin tekeväni herkkujen herkkua paistamalla pekonia, sipulia ja herkkusieniä pannulla. Sekaan laitoin kaksi kukkurallista rkl pippurimixiä. Tuli melko tulista. Lisäsin vettä ja ranskankermaa, oli edelleen liian tulista, jopa näin suht tulisen ruuan ystävälle..

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

AP KIITTÄÄ!

Vierailija
2/7 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän kastikkeisiin ja tosiaan siihen lihapullataikinaan :)



Creme Bonjour tuorejuustoja käytän myös kastikkeisiin. Niistä valkosipuli on suosikkini.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä hyvää siitä voi tehdä???

Vierailija
4/7 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viitsisikö joku laittaa ainesuhteita?



Kiitos =)

Vierailija
5/7 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

lisäksi marjoja tms...

Vierailija
6/7 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli mitä enemmän cuisinea, sitä vähemmän kermaviiliä. Koko purkkia en ole kokeillut korvata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja oli hyvää!! Tulisuus oli hieman vähentynyt haudutellessa. Seuraavalla kerralla hieman varovaisemmin pippurimixiä =)



JA KIITOS LOISTAVISTA KOKKAUSVINKEISTÄ!!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi kahdeksan