Vauvoja...?

En tiedä kirjoittelenko ihan turhaan tänne, taitaa olla ensimmäinen kerta tämän vuoden puolella, kun tänne kukaan kirjoittaa. :D Mutta olisi kiva kuulla teidän muiden kuulumisia, joko moni on saanut vauvan ja miten yhdessä kasassa olevilla on loppuraskaus sujunut?Meidän neiti syntyi 25.01. klo 9:54 mitoin 3470g/50cm/35cm. Oli tosi helppo ja nopea synnytys. Kokonaiskesto 4,5h ja ponnistusvaihe 2min. Synnärillä olin reilun tunnin ensin ammeessa ja sit ilokaasun voimalla ponnistelin, eli tällänen vähän luomumpi synnytys tälläkin kertaa.

Tänään siis vauvalla ikää 2viikkoa ja 1päivä, kohta lähdetään neuvolaan. :)

Kiirettä kyllä pitää, kun nuo isommat on ollu hieman mustasukkasia ja ne kyllä osaa sitte sen oman aikansa vaatia. Eli väsymystä pukkaa, mutta taitaa olla ihan normaalia pienten vauvojen äideillä, eli ehkä tää taas tästä. :)Tsemppiä vauva-arkeen ja loppuraskauteen muillekin! :)

  • ylös 0
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Liittynyt8.9.2015

Meidän pikku poika syntyi 9.2. klo 23:00 mitoilla 3535g/49cm.

Tämä synnytys ei kyllä ollut nopea :D Kesti 22tuntia ja 8minuuttia! Oli siinä odottelua kun ei meinannut tuo avautumisvaihe oikein edetä.. Lopulta sitten 20minuutin ponnistelun jälkeen oli poitsu turvallisesti ulkona! Ihan okei ensimmäiseksi synnytykseksi, vaikka luomusta kaukana :D Tikkejä ei onneksi tarvinnut, että toipuminen on ollut tosi nopea. Lauantaina kotiuduimme ja täällä on lähtenyt kaikki hyvin sujumaan. Erittäin onnellisia olemme suloisesta esikoisestamme! :)

  • ylös 0
  • alas 0
Liittynyt8.9.2015

Vihdoin ja viimein myös meidän Neiti halusi ulkoistua äidistä. 27.2 klo 23.17 syntyi 4470g ja 52,5cm. Synnytys kesti reilu 4h, ja ponnistusvaihe sen 17min. Ilokaasulla mentiin, ja olen iloinen etten joutunut ottamaan muuta. Koin ainakin synnytyksen ihan tosissaan.Tikkauksen jälkeen huomattiin sitten, että alkoi tulla hyytynyttä verta kohtua painelemalla. Lääkäri ultrasi ja synnytyskanavassa oli 8cm (kuulema iso) hyytymää, eikä sitä siinä kaapimalla saatu ulos. Joten eikun mamma paareille ja leikkaussaliin nukutukseen ja kohdun kaavintaan. Heräämön kautta osastolle reilu 6h synnytyksen jälkeen. Seuraava päivä meni maatessa ja hoitajia ravasi pitkin päivää. Menetin niin paljon verta, etten päässyt tolpilleni kun vasta kahden veripussin laskun jälkeen. Olihan mielenkiintoinen päivä..Mutta nyt kaikki on hyvin, päästiin perjantaina kotiin ja arki on lähtenyt rullaamaan kivasti. Neiti syö ja nukkuu, ja vaikuttaa tyytyväiseltä. :)

  • ylös 0
  • alas 0

Helmimasut 2011

Lukittu

Haikaraa helmikuussa 2011 odotteleville.

Jäsenet

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat