np-ultra

Meillä oli 20. päivä ultra, kaikki näytti suureksi huojennuksekseni siltä kun pitääkin. Koko vastasi viikkoa 12+0, mutta la ei kuitenkaan muutaman päivän heiton takia muuttunut, joten on siis edelleen 3.2.2011. :)Lisäksi miulta otettiin ihan normaalit verikokeet, sekä toivon mukaan vihdoin jo viimeset mrsa-kokeet. Siellä labrassa oli semmonen nuori poika, mikä oli koko ajan ihan hämillään ja vielä enemmän hämilleen se meni, kun sille selvis, että miulta pitäis niitä näytteitä ottaa nivusesta ja välilihastakii. Nivusen se sai otettua, mutta jonkun naisen se kävi lopulta siinä takelleltuaan hakemassa, joka otti välilihasta. Voi että minuu nauratti, kun ei ite osaa enää kovin mitenkään seksuaalisesti tms. tollasia juttuja ajatella, kun jatkuvasti joutuu kuitenki jossain vastaavissa jutuissa ravaamaan. :DRakenneultra on sitte to 16.9., voi että siihen on vielä valtavasti aikaa!Jokos muilla on ultrauutisia kerrottavana? :)

 • ylös 0
 • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

chispa
Liittynyt31.5.2010

Meillä oli np-ultra 19.7. jolloin viimeisten menkkojen perusteella olisi pitänyt olla rv 11+1. Vauva kuitenkin vastasi viikkoja 10+4 joten np-mittaa ei voitukaan ottaa (tämän vuoden alusta on kuulemma tullut voimaan käytäntö, että viikkoja tulee olla kasassa 11, että np-mitan voi ottaa). Saimme uuden ajan 23.7. Minä tietenkin olin vain tyytyväinen kun pääsin heti uudestaan näkemään pikkuisen. Pikkuinen oli kasvanut neljässä päivässä juuri niin paljon kuin pitikin ja nyt viikkoja oli kasassa se 11 ja np-mitta otettiin. Se oli oikein hyvä ja osallistuin myös niihin verikokeisiin. Tulevalla viikolla sitten saan tulokset, mutta ei niissä pitäisi olla mitään ihmeellistä:)SininiS: oltiin ilmeisesti samassa sairaalassa... Lohjalla?

 • ylös 0
 • alas 0
Liittynyt8.9.2015

Kävin ultrassa lauantaina 24.7. ja kaikki näyttäisi olevan hyvin täälläkin :) Saimme vauvasta jo tarkan lähikuvankin 3D:nä vaikka kaverit on saaneet ne vasta rakenneultrassa. Meillä otettiin verikokeet jo ennen ultraa ja tulokset sain sitten tietää lauantaina myös, eikä mitään "vikaa" löytynyt sieltäkään.

Oli se kyllä aivan mahtava kokemus kun näki että siellä masussa oikeasti pyörii joku

 • ylös 0
 • alas 0
Liittynyt8.9.2015

ja täytyy sanoa, että oli ehdottomasti elämän ihanin kokemus! :D

Nostan hattua meidän mukavalle ja empatiakykyiselle kätilölle. P.skojen kokemusten takia pelkäsin, että siellä on "asiantuntija", joka ei osaa toisten suurta hetkeä huomioida, mutta sattui todella mukava ihminen.Saatiin rauhassa katsella ja ihmetellä pientä ja kätilö selitti vauvan jäsenet yms. tarkasti ja käytti toimitukseen rauhassa aikaa.

Ja ai hurja, kun toinen oli suloinen ja täydellinen jo nyt! :)

 • ylös 0
 • alas 0
Liittynyt8.9.2015

Lainaus:
SininiS: oltiin ilmeisesti samassa sairaalassa... Lohjalla?
Juu, sama oli sairaala. :)

 • ylös 0
 • alas 0
Santttu
Liittynyt31.8.2009

2 vkoa sitten käytiin np-ultrassa ja kaikki oli hienosti! Pikkuinen oli kasvussaan jopa hieman aikaansa edellä, mikä oli kuulemma vain hyvä asia. =) Rakenneultra on 1½ kk päästä.

Kovasti pikku masuasukas viuhtoi käsillään ja pikkuruisilla jaloillaan. Sykettä saatiin ihastuneina kuunnella ja lääkäri tutki pientä rauhassa ja taisi tarkoituksella antaa meillekin aikaa ihastella kohdun maisemia. Voi ihanuutta! Onnellinen olo!

 • ylös 0
 • alas 0

Helmimasut 2011

Lukittu

Haikaraa helmikuussa 2011 odotteleville.

Jäsenet

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat