Heippa!

Tässä toissapäivänä tein testin ja oikein aavistelin, plussahan sieltä pätkähti! :)Muita oireita ei ollut kuin tihentynyt vessaramppaus ja alavatsan "raskaus" eli turvotus tai veren kertyminen tms kohtuun, ja sektioarven kohdalta varsinkin näkyi "kohoumaa"..Toinen raskaus siis, sektiopoika kohta vuoden ja epäsäännöllisen kierron mukaan laskettu aika olisi tammikuun lopussa 2011.. Neuvolaan huomenna, ja lähete ultraan jotta selviää paremmin tuo oikea aika :)Muita?!?? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Liittynyt8.9.2015

Tein testin 28.5. ja yllätysplussa pätkähti, ihanaa! Lapsettomuutta takana 2 vuotta ja hoidot oli tarkoitus aloittaa kunhan kunnallisen puolen jonot sallivat. Pelko ja huoli tästä raskaudesta on kova, mutta onni sitäkin suurempi!Esikoista siis meillä odotellaan ja LA on nettilaskureiden mukaan 30.-31.1.

Oireina ilmenneet rintojen arkuus, ruokahaluttomuus (mikään ei maistuisi :( ), hirvittävä väsymys ja vatsakivut. Huonoa oloa odotellessa!Miten sinä Black Rose jo nyt menet neuvolaan, katselin tuolta netistä, että eka aika olisi vasta viikolla 7-9? Haluaisin itse kovasti varhaisultraan, kun pelottaa niin vietävästi ettei tämä sittenkään ole totta. Olisiko antaa hyviä vinkkejä? Pettymyksillä täytetty nämä viimeiset kaksi vuotta.

Liittynyt8.9.2015

Täällä viime keskiviikkona plussannut esikoisen odottaja. :) Ei tätä oikein voi todeksi uskoa, ei sitten millään!Mulla on tosi vaihtelevat kierrot, pitkätkin, joten la osuu tammikuun loppuun tai helmikuun alkuun. Oireina ollut tosi etova olo, eilen automatkalla Itä-Suomesta kotiin piti käydä oksentamassakin. Huomasin, että mehujää rauhoittaa ja pysyy jopa sisällä. :) Ongelmana on vain töissäkäynti, ja kun minulla on koeaikaa vielä reilu kk jäljellä. Eli pitäisi saada pomolta jotenkin vielä salassa pidettyä, vaikka etookin jne.Jospa tämä salamatkustaja nyt pysyis matkassa.

Liittynyt8.9.2015

Tein testin jo muutama viikko sitten, la olisi 25.1. paikkeilla. Aika hurjalta tuntuu, että meille jo kolmas tulisi noiden 05 ja 06 -touhuviikareiden kaveriksi.Oireita huomasin aikalailla testin paikkeilla ensin ILMAVAIVOISTA (tosi romanttinen raskausoire, mutta tunnistin sellaiseksi kun oli aiemmissakin raskauksissa). Sittemmin vatsan nipistely, väsymys, rintojen "täyteläisyys"&herkkyys, ja (mieheni iloksi) seksihalun lisääntymienn ovat olleet kuvioissa. Etova olo vielä aika pientä, pysyy kurissa kun muistaa syödä.

Tammikuun 2011 pääkaupunkiseudun odottavat!

Lukittu

Kokoonnutaan tänne, pääkaupunkiseudun odottavat äidit joille laskettu aika osuu tammikuulle 2011! :)

Jäsenet

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat