ISO muna

Vierailija

oletteko arvon neidit koskaan saaneet niin valtavan kokoista munaa että meinaa paikat ratketa, mutta silti tuntuu niin hyvältä että menee aivan sekaisin. mulla oli kymmenen vuotta sitten sellainen Mies ja vielä tänäkin päivänä pöksyt kastuu kun ajattelenkin sitä tunnetta jonka hän sai aikaan sillä valtavalla vehkeellään. mulla on ollut ainakin 40 miestä ja kaikki muut oli ihan keskikokosia ja okei mut tämä yksi... se ei edes liikkunut mun sisällä ja mä sain, sain ja sain kokoajan. se tunne ei unohdu ikinä. nyt tää mies haluaisi "nähdä" taas mikä ois muuten helvetin hienoa mutta kun olen varattu. kieltäydyin kunniasta tietenkin. nyt kiinnostaakin tietää mitä sinä olisit tehnyt mun asemassani? kun rakastelen, saan vain silloin kun ajattelen tätä kyseistä miestä...

Sivut

Kommentit (64)

Vierailija

Lainaus:

Tosin repeämisen tunnetta ei enää ole, koska olen synnyttänyt, mutta muuten paksu, mielellään yli 6 cm tuntuu hyvältä. Dildoihin on pakko tyytyä, koska ei tuollaisia ihan joka mieheltä löydy.

Vierailija

Tosin repeämisen tunnetta ei enää ole, koska olen synnyttänyt, mutta muuten paksu, mielellään yli 6 cm tuntuu hyvältä. Dildoihin on pakko tyytyä, koska ei tuollaisia ihan joka mieheltä löydy.

Vierailija

kerrankos sitä täällä eletään ja kun ei noita aivan joka pojalla killu jalkovälissä niin ei saisi hukata tilaisuutta ikimuistettavaan seksiin!

eihän se järvi soutamalla kulu jne....mahtavaahan se olisi vain jos mies olisi yhtä hyvin mitoitettu kuin se minunkin laatikosta löytyvä paksu jellydildo.

mutta eipä sitä voi kuitenkaan valittaa nykyisestäkään seksistä :)

Vierailija

ja voi jestas mulla kans on pimpsa märkänä kun muistelen meidän seksiä. Joka paikassa naiset toitottaa että iso muna on kamala ja kukaan ei halua sellaista mutta paskat sanon minä, ne naiset ei ole isoa saaneet! Mulla oli just sama juttu että sain orgasmeja vaikkei mies edes liikkunut, tykättiin molemmat vielä rauhallisesti seksistä, voi jestas.. mun on pakko mennä masturboimaan :D

Se iso kulli vaan hieroo just ihanasti oikeista paikoista. Taivaallista.Muutoin tyyppi oli täysi idiootti mutta parasta seksiä ikinä!

Vierailija

Lainaus:

ja voi jestas mulla kans on pimpsa märkänä kun muistelen meidän seksiä. Joka paikassa naiset toitottaa että iso muna on kamala ja kukaan ei halua sellaista mutta paskat sanon minä, ne naiset ei ole isoa saaneet!
Noin se aika kultaa muistot. Sulla oli silloin tiukka.t- ex

Vierailija

ni se oli varmaan mun elämäni rakkaus. hitto kun se on vaan semmoinen epeli et tykkää nykyään ryypiskellä liikaa. täytyy vielä harkita mitä teen...

Vierailija

Tiedän kyllä, että iso tuntuu hyvältä. Sellanen minutkin teininä opetti saamaan orkkuja.... mutta niin tuntuu keskikokoinenkin, isossa oli myös se ongelma, että omassa lyhyehkässä emättimessäni ei voinut pitkällä kalulla kovin ronskisti soutaa, kun pohjaan (kohdunsuulle) osuminen sattuu ihan p*irusti.Sinun asemassasi nauttisin fantasioistasi omassa mielessä ja oman miehen kanssa. Haluaisitko oikeasti vastata miehesi loukkaantuneeseen kysymykseen "miksi petit mut?" että no ku sillä on niin iso muna... Itsestäni ainakin hävettäisi pilata rakkaussuhde pelkän ison mulkun takia!

Vierailija

Minullakin on takana yksi suhde, jossa miehellä oli todella iso. Ja se oli IHANAA! Minua on aina sanottu tiukaksi ja tämän miehen vehje saa minut ihan kiimaiseksi edelleen. Tämän isomunaisen miehen kanssa oli juuri kuten moni muukin on täällä asian ilmaissut: hänen ei tarvinnut kuin työntyä minun sisälleni, niin sain orgasmin saman tien. En olisi uskonut ennen häntä, että näinkin voi oikeasti tapahtua. Kaipaan sitä tunnetta ja seksiä todella paljon!Harmittaa suorastaan, kun nykyisellä miehelläni on paljon pienempi. Sanokoon muut mitä sanoo, niin kyllä minä ainakin otan mieluummin hieman liian ison kuin hieman liian pienen.

Vierailija

Olin aikaisemmin kanssa suhteessa miehen kanssa jonka kulli oli lepotilassakin iha hervoton..niin paksu ja pitkä että roikkui melkein polvissa asti..kuin norsunkärsään verrattavissa. Omat paikat ovat sen verran joustavat, mutta tiukka kuitenki etten osannu pelätä edes kipua vaikka ensikerroilla vähän mietitytty mitehän mahtaa mahtua varsinkin kun näin sen seisokissa..ei edes ylettänyt sormet lähellekään kullin ympäri.Mies osasi esileikkinsä ja kiihotti itseni niin märäksi nuolemalla ahnaasti takaapäin ollessani kontallani ja venyttämällä pakaroitani kaksin käsin samalla päästäkseen kielensä kanssa niin syvälle kuin mahdollista ja ronkki reikää nii kiimaseks että vaikka tunsin kullin tekevän ahdasta..niin se kiihkon tunne kun se hankasi emätintäni mennessään antoi vain mun vajota siihen nautintoon ja hyvinhän paikat pikku hiljaa sopeutu tähän rytmiin ja menoon. Ainut että se pituus teki kans vähän kipeetä kun se työnsi sitä ihan pohjaan sellasella rytmillä pitäen lantiostani kiinni..että tuntu aluksi että taitaa mennä kohtuun asti..Hetken panemisen jälkeen kuitenki totuin tuohon rytmin ja aloin jopa nauttia tuosta kivusta...Silloin laukesin niin lujaa etten voinu edes pitää kullia sisällä loppuun asti orkkuni aikana ja ejakuloin niin että näin itsekkin miten nesteet lensi..:)Se oli kyllä ainutkertainen kokemus omalla seksin saralla, mutta mun mielipide on silti että se oli silloin ja nyt nautin vain omasta miehestäni ja se kalusta:)Tyydytä itsesi mielummin miettimällä kun tiedät jo millasta se olisi..ei se siitä muutu kuin pettämiseks..:)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat