Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipurit auttakaa

Vierailija
08.03.2009 |

mistä johtuu kakun lässähdys? sacherkakkua yritin leipoa,mutta jäi aika pannukakuksi,samaten oli helposti hajoavaa,kun halkaisin ja laitoin hillon väliin,meinasi liikuteltaessa revetä siletä ja täältä. Just maistoin kakkua ja maistui ihan hyvältä,mutta jokin meni vikaan,mikä?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
08.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

sanoisin, että et ole vaahdottanut kunnolla.



Ohjeita on erilaisia, kummat vaahdotit, sokerin + munat vai sokerin + rasvan?



Lässähdys johtuu yleisimmin siitä, että munasokerivaahtoa on tehty huonosti, sen täytyy OIKEASTI olla tukeva vaahto (noin 10 minuuttia minimissään sähkövatkaimella tai yleiskoneella).



Ethän kurkkinut kesken paiston uuniin? Sekin lässähdyttää.

Vierailija
2/2 |
08.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

keltuaiset lisättiin erikseen



samaten viimeiseksi valkuaisvaahto



en kurkkinut uuniin,koskaan ennen ei mikään kakku ole lässähtänyt ja leivon aika paljon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi kaksi