Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko kukaan kokeillut riispiirakoiden tekoa itse ruisjauhoista, onko kamalan vaivalloista?

Vierailija
28.02.2009 |

.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ikävintä on se riisipuuron keittäminen..

Vierailija
2/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

taikina syntyy nopeasti. Suurin vaiva on kaulitsemisessa, mutta toisaalta, kolmessatunnissa saa satakunta piirakkaa valmiiksi, ihan hyvä minusta. Jos ei ole muuta tekemistä eikä stressiä tekemättömistä töistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

taikainalättyjen kauliiminen kun syö naista.. joko ne kuivaa tai liiskaantuu toisiinsa kiinni.

Vierailija
4/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

laittaa valmiit vaikka muovin alle...että kosteus säilyy ja käyttää karkeaa vehnäjauhoa paljon kun paalikkalla ajelee :D.Taas tehdään piirakoita maanantaina....Nams ne o hyviä...niin ja taikinaankin vehnäjauhoja niin o sitkoa ;)

Vierailija
5/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai oikeestaan vitun vois sanoo tästä värkistä :(

Vierailija
6/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä mitään vehniksiä tarvita........

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etenkin sarjatyönä kaverin kanssa kivaa hommaa. Monta työvaihetta tietysti ja aikaa saa kulumaan, mutta kyllä lopputulos palkitsee! :)

Vierailija
8/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

pastakoneen niin silläkin voi ajella! Jonkin verran oon laittanut taikinaan vehniksii, mut alustaessa ruisjauhoja vaan. Kirkkoveneet kunniaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

lämpimällä vedellä kostutettu leivinliina, niin ei kuivaa lätyt. Ensimmäisilä kerroilla ei ainakaan itselläni olleet kovin kauniin näköisiä, mutta parilla harjoittelu kerralla homman sai onnistumaan jo aika nopeastikin.

Vierailija
10/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupasta saa parempia, kun ei mitään einespusseja osta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

No sitä edellisestä kerrasta onkin sitten varmaan vuosi, ellei enemmänkin... Kyllähän siinä aikaa palaa, mutta mukavaa puuhaa se on, ellei 1-vuotias roiku jalassa, niin kuin eilen. 4-vuotiaan otin jo hetkeksi mukaan hommaan, hänestä oli hauska painella taikinaa kakkaroiksi ja kokeilla rypytystä.



Mä olen aina laittanut lytätyt kakkarat ensin kelmun alle, sitten runsailla jauhoilla pulikoidut lätyt kelmun alle kasaan, eikä ne mitään ole kuivuneet. Nyt käytin vähän vehnäjauhoa, yleensä en ole laittanut. Oli ehkä vähän helpompi kaulia vehnäjauhot mukana, mutta munkin mielestä pelkällä ruisjauholla on "aidompi".



Onnea yritykseen!

Vierailija
12/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

niitä ainakaan mihinkään juhliin tekemään, kun muutenkin stressaan kaikesta. Mutta jos on joku, tai mielellään useempi siinä kaverina niin se on oikein lepposta puuhaa. Ja hyvää tulee. Kiireessä niistä ei tuu mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
28.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei liiskaannu toisiinsa kiinni.



Vähän ruisjauhooja väliin ja kostean liinan alle odottamaan puuroa ja rypytystä.



AP:lle tosiaan keitä puuro edellisenä päivänä. Taikinaa ei tarvitse vaivata. kauliminen ja täyttö pisin vaihe.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi kahdeksan