Vierailija

Mä en ainakaan voi rennosti mennä paukuttelemaan.. Vessareissu on aikamoista taiteilua juuri pierujen ja molskahdusten osalta.

Sivut

Kommentit (92)

joten ei tule kakkaa. Jos tälläinen tilanne kuitenkin tulisi, niin laittaisin paperia pönttöön, ettei molskahdukset kuuluisi. Piereskelyä en kakilla harrasta, mutta äänen voi tuhahduttaa laittamalla paperia peräreiän eteen. Kakkaamisen jälkeen heti pöntön huuhtelu, ettei kakkahajut jää leijailemaan. Sitten et päästä miestä vessaan ihan vähään aikaan esim. hellit sitä sen aikaa.

pierun tullessa, nosta pyllyä sen verran pöntöstä ylös, että pieru ei kuulu niin kovaa pöntössä.kakkaamista ennen pistä vessanpöntön pohjalle paperia. Se pehmentää molskahduksia ja kolahduksia kun kakka tippuu pönttöön.

Onneksi minulla on nopea suoli. Ei tarvitse punnata vessassa ja olla siellä " liian kauaa" . Menee niin nopsaa ettei usko, että kävin kakalla. Tietty pitää huolehtia ettei kukaan mene vessaan heti perään...

EI luoja....Juts kaikki hanat päälle ja äkkiä vesaanveto, ettei kuuluis. Kakan voi myös ottaa paperilal vastaan, ettei molskahda. Parempi kuitenkin vaikka sanoa, että käy reilusti paskalla, ku piereskellä koko päivä ja miettiiä, että koska vois mennä paskalle.

Helpointa oli seurustella miehen kanssa joka tupakoi. Siinä välissä ehti aina käydä paskalla rauhassa. Jos ei polta niin ei ole hetken rauhaa uudesta miehestä.

Lainaus:

Menen vessaan, lukitsen oven, otan housut alas, istun pontolle, kakkaan, pyyhin pyllyn, vedan housut paalle, pesen kadet, kuivaan kadet, avaan oven ja menen ulos.

 

Jätät vetämättä? Alatko vetämään pöntön, kun suhde vankiintuu vai etkö vedä koskaan?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat