Punaiset pilkut miehen iholla, tullut kuumuudesta?? Kokemuksia???

Vierailija

Miehen vartalolla (lähinnä kyljissä ja rinnasssa) on pieniä punaisia pilkkuja läjäpäin. Ollut töissä monta päivää rakennustyömaalla ja hikoillut hirveästi kuumassa hellesäässä ja työvaatteissa. Voiko tällaisesta hikoilusta ja kuumasta ilmasta tulla tällaisia pilkkuja?? Muistaakseni, esim. vauvalle voi tulla tällaisia pilkkuja, jos lämpimällä kelillä liikaa päällä.Mistään rokosta ei pitäisi olla kyse, koska kaikki rokot hän on sairastanut.

Kommentit (14)

Vierailija

jonka väri ei häviä painettaessa esim. läpinäkyvällä viivottimella, voi olla kysymys petekkioista, jotka saattavat liittyä esim. vakavaan infektiotautiin tai johonkin veritautiin.

Vierailija

Häviää parissa päivässä.

Jos siis ovat ei näppyjä vaan sellaisia tummanpunaisia (vaalenevat ajan myötä) ihon alla olevia pisteitä (ihonalaisia verenpurkautumia).

Voivat tulla jos on joku vakava infektio tai leukemia tai ihan vaan kuumuudesta tms.

Vierailija

Onko ne siis näppyjä vai pisteitä?meidän pojalla on hammaslääkärikammo ja kun revittiin hammasta irti meni poika ihan paniikkiin, muuttui punaiseksi, huusi jne. ja jouduttiin pitämään väkisin kiinni :-(. Tuli kaula, otsa ja poskipäät täyteen punaisia pisteitä jotka hävisivät noin kolmessa päivässä. Eli kait voivat tulla kuumudesta?

Vierailija

Minun miehelläni on myös niitä silloin tällöin, lähinnä käsivarsissa. Eiköhän tässä vuosien varrella olisi jo käynyt ilmi, jos hän olisi vakavasti sairas...

Vierailija

mies ollut tämänkin hellepäivän klo. 8-18.30 auringossa hikoilemassa vaatteet päällä. Näitä näppyjä näkyi ehkä vähän jo perjantaina (niin vähän ettei edes mietitty asiaa, mutta nyt muistin) ja sama homma eli mies oli ollut päivän raksalla. Vkonlopuksi näpyt kai hävinnyt, kun ei olla kiinnitetty huomiota ja silloin mies ei ole ollut raksalla. ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat