Italialaiset pizzajauhot on naurettavin tyhmiltä rahat pois -tuote
Ei suomalaiset vehnäjauhot välttämättä ole kovin laadukkaita, mutta siihen ei ratkaisu ole italialainen huippukallis jauho, vaan gluteenin lisääminen taikinaan. Löytyy kaupoista.
Kommentit (22)
Hehheeeee... Kyl suomalaiset on tyhmiä. Lidlistä saa Dr Ötker pizzaa valmiina. Ei tarvii edes sotkea jonkun leipomisen kanssa.
Luin ensin, että ilmaiset pizzajauhot on naurettavin tyhmiltä rahat pois tuote. 🤣
Hieman kummastelin, kunnes luin uudestaan.
Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.
Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.
Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??
Suomalaiset jauhot ei kestä pitkään tehtävää kohotusta.
Mitä suurempi W arvo niin sitä pidempi kohotusaika, jopa 3 vuorokautta w 350 jauhoilla. Pizzataikinan tekeminen ei ole mitään hätäsen hommaa. Jauhot tulee olla 00 -jauhoja.
Jotenkin turhaa hifistellä noiden jauhojen kanssa, jossei ole kunnon uunia missä paistaa. Pizzakivi normiuunissa auttaa kyllä hieman.
Vierailija kirjoitti:
Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.
Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.
Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??
Juuri siksi, kun sitä pidetään kotimaista vehnää parempana, vaikka kyse olisi vain mielikuvasta.
Aika vammasta itse vääntää pizzaa kun maittavan ison lätyn saa 14-16€.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.
Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.
Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??
Juuri siksi, kun sitä pidetään kotimaista vehnää parempana, vaikka kyse olisi vain mielikuvasta.
No omasta mielestäni ne ovat parempia edellä mainitsemistani syistä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.
Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.
Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??
Juuri siksi, kun sitä pidetään kotimaista vehnää parempana, vaikka kyse olisi vain mielikuvasta.
Höpöjuttuja. Suomalainen vehnä on leipävehnää ja soveltuu siihen parhaiten. Eri vehnälajikkeita useita ja kaikilla on omat parhaat käyttötarkoitukset.
Vierailija kirjoitti:
Hehheeeee... Kyl suomalaiset on tyhmiä. Lidlistä saa Dr Ötker pizzaa valmiina. Ei tarvii edes sotkea jonkun leipomisen kanssa.
Lähipizzerianneekeri myy halvalla valmiina eikä tarvii mihinkään lidlin junttilatoon lähteä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.
Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.
Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??
Juuri siksi, kun sitä pidetään kotimaista vehnää parempana, vaikka kyse olisi vain mielikuvasta.
Höpöjuttuja. Suomalainen vehnä on leipävehnää ja soveltuu siihen parhaiten. Eri vehnälajikkeita useita ja kaikilla on omat parhaat käyttötarkoitukset.
Pizza on leipä.
Vierailija kirjoitti:
Aika vammasta itse vääntää pizzaa kun maittavan ison lätyn saa 14-16€.
Miten niin? Kymmenessä pizzassa säästää helposti yli 100 euroa ja tulee parempaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.
Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.
Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??
Juuri siksi, kun sitä pidetään kotimaista vehnää parempana, vaikka kyse olisi vain mielikuvasta.
Höpöjuttuja. Suomalainen vehnä on leipävehnää ja soveltuu siihen parhaiten. Eri vehnälajikkeita useita ja kaikilla on omat parhaat käyttötarkoitukset.
Pizza on leipä.
No ei ole. Patonki on leipä.
Itelle ihan se ja sama mitä jauhoja kukakin käyttää.
Söin juuri Atrian roiskeläpän. Maksoi euron. Hinta/laatu = ok.
Ei pizza ole enää mitään, pinsaa sen pitää olla!
Paljon tällainen huippukallis jauho maksaa?
proteiinipitoisuus eli sitko
Tämä ei nyt pidä paikkaansa
Pizza taikina 00 jauhoista parin päivän kylmäkohotuksella. Ai että kun tulee hyvä sitko pohjaan. Vähän kun ennakoi pizza päivää niin saa paljon parempaa kuin pikataikinalla.
5/5 laadun tuo jauhoihin yleensä korkea proteiinipitoisuus eli sitko.