Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Italialaiset pizzajauhot on naurettavin tyhmiltä rahat pois -tuote

Vierailija
02.11.2025 |

Ei suomalaiset vehnäjauhot välttämättä ole kovin laadukkaita, mutta siihen ei ratkaisu ole italialainen huippukallis jauho, vaan gluteenin lisääminen taikinaan. Löytyy kaupoista. 

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

5/5 laadun tuo jauhoihin yleensä korkea proteiinipitoisuus eli sitko. 

Vierailija
2/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hehheeeee... Kyl suomalaiset on tyhmiä. Lidlistä saa Dr Ötker pizzaa valmiina. Ei tarvii edes sotkea jonkun leipomisen kanssa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luin ensin, että ilmaiset pizzajauhot on naurettavin tyhmiltä rahat pois tuote. 🤣

Hieman kummastelin, kunnes luin uudestaan.

Vierailija
4/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.

Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.

Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??

Vierailija
5/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalaiset jauhot ei kestä pitkään tehtävää kohotusta.

Mitä suurempi W arvo niin sitä pidempi kohotusaika, jopa 3 vuorokautta w 350 jauhoilla. Pizzataikinan tekeminen ei ole mitään hätäsen hommaa. Jauhot tulee olla 00 -jauhoja.

Vierailija
6/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotenkin turhaa hifistellä noiden jauhojen kanssa, jossei ole kunnon uunia missä paistaa. Pizzakivi normiuunissa auttaa kyllä hieman. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.

Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.

Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??

Juuri siksi, kun sitä pidetään kotimaista vehnää parempana,  vaikka kyse olisi vain mielikuvasta. 

Vierailija
8/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika vammasta itse vääntää pizzaa kun maittavan ison lätyn saa 14-16€.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.

Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.

Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??

Juuri siksi, kun sitä pidetään kotimaista vehnää parempana,  vaikka kyse olisi vain mielikuvasta. 

 

No omasta mielestäni ne ovat parempia edellä mainitsemistani syistä. 

Vierailija
10/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.

Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.

Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??

Juuri siksi, kun sitä pidetään kotimaista vehnää parempana,  vaikka kyse olisi vain mielikuvasta. 

Höpöjuttuja. Suomalainen vehnä on leipävehnää ja soveltuu siihen parhaiten. Eri vehnälajikkeita useita ja kaikilla on omat parhaat käyttötarkoitukset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hehheeeee... Kyl suomalaiset on tyhmiä. Lidlistä saa Dr Ötker pizzaa valmiina. Ei tarvii edes sotkea jonkun leipomisen kanssa. 

Lähipizzerianneekeri myy halvalla valmiina eikä tarvii mihinkään lidlin junttilatoon lähteä.

Vierailija
12/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.

Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.

Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??

Juuri siksi, kun sitä pidetään kotimaista vehnää parempana,  vaikka kyse olisi vain mielikuvasta. 

Höpöjuttuja. Suomalainen vehnä on leipävehnää ja soveltuu siihen parhaiten. Eri vehnälajikkeita useita ja kaikilla on omat parhaat käyttötarkoitukset.

Pizza on leipä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aika vammasta itse vääntää pizzaa kun maittavan ison lätyn saa 14-16€.

Miten niin? Kymmenessä pizzassa säästää helposti yli 100 euroa ja tulee parempaa.

Vierailija
14/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Itse pidän enemmän italialaisista (Italiassa kasvatettu ja jauhettu vehnä) koska se ei turvota eikä pieretä kuten suomalainen.

Letuista tulee ihanan pitsireunaisia ja valkoiseenkin leipään makua.

Mutta sitä en ymmärrä miksi ne maksavat Suomessa yli 2e kilo??

Juuri siksi, kun sitä pidetään kotimaista vehnää parempana,  vaikka kyse olisi vain mielikuvasta. 

Höpöjuttuja. Suomalainen vehnä on leipävehnää ja soveltuu siihen parhaiten. Eri vehnälajikkeita useita ja kaikilla on omat parhaat käyttötarkoitukset.

Pizza on leipä.

No ei ole. Patonki on leipä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itelle ihan se ja sama mitä jauhoja kukakin käyttää.

Vierailija
16/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söin juuri Atrian roiskeläpän. Maksoi euron. Hinta/laatu = ok.

Vierailija
17/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pizza ole enää mitään, pinsaa sen pitää olla!

Vierailija
18/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paljon tällainen huippukallis jauho maksaa?

Vierailija
19/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

proteiinipitoisuus eli sitko

Tämä ei nyt pidä paikkaansa

Vierailija
20/22 |
02.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizza taikina 00 jauhoista parin päivän kylmäkohotuksella. Ai että kun tulee hyvä sitko pohjaan. Vähän kun ennakoi pizza päivää niin saa paljon parempaa kuin pikataikinalla.