Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

miksi pizzani aina epäonnistuu, reunoilta kovaa, keskeltä vetistä ja raakaa

Vierailija
15.10.2006 |

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
15.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

tarpeeksi ohut pohja, täytettä kohtuudella, kova taikina pizzapohjaksi

Vierailija
2/2 |
15.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etenkin jos käytät tomaattimurskaa tai muuta " vetistä" täytettä, noin käy helposti. Täytettä on liikaa pohjaan nähden. Uunissa on lisäksi hyvä käyttää alalämpöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan kuusi