Vierailija

Mitenkäs Kokoomus on auttanut lakkoilevia sairaanhoitajia? Yritätkö salaa leikkiä lääkäriä vai miksi äänestät Kokoomusta. Tätä kansa ihmettelee.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

Hölmöä mutta mitkä ovat vaihtoehdot?

Mitenkäs ex-työväenpuolue SDP on auttanut? Muuta kuin että demareiden ministeri Aki Linden (joka Sanna Marinin oma valinta pestiin) masinoi pakkolakia lakon lopettamiseksi.

Toista entistä työväenpuoluetta Vasemmistoliittoa kiinnostaa enemmän Naton vastustaminen, taivaanrannan maalaaminen ja milloin mistäkin vähemmistöstä möykkääminen.

Vierailija

Ap esittämä kysymys on erittäin hyvä. Mitä todennäköisimmin juuri se, että sairaanhoitajat ovat äänestäneet vuodesta toiseen joukolla työnantajaleirin etuja valvovaa kokoomusta, on johtanut sairaanhoitajien alhaiseen palkkakehityksee ja alhaiseen sosiaaliseen statukseen muutoinkin. On sivusta seuraten suorastaan säälittävää katsella tätä sairaanhoitajien (ja myös opettajien) pelisilmän puutetta ja myös kiinnittymistä puolueeseen, joka viimeisenä tulee nostamaan sairaanhoitajan palkkakuopasta. Se merkitsi lisää veroja kokoomuslaisille ja sitä puolue vastustaa kaikkein kiivaimmin.

Kokoomuksen yhteiskuntavastuu ei tunnetusti ulotu varsinkaan ihmisiin, jotka joko työskentelevät hyvinvointivaltion palveluksessa, tai jotka käyttävät sen palveluja tai saavat sen jakamia tulonsiirtoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No kun kokoomus yhdesti nosti hoitajien palkkoja.  Olisi jo aika hoitajien ymmärtää että se oli vaalitemppu. Ei kokoomus kannata työntekijöiden palkkojen nostamista päinvastoin. Haluavat paikallista sopimista lue sanelua palkkoihin. Vain johtajien palkkoja pitää kokoomuksen mielestä korottaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla