Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vanhaksi menevää kermaa jääkaapissa, maito vähissä

Vierailija
20.04.2015 |

Missä suhteessa laimennan kermaa vedellä että se kävisi maidosta pannari- tai lettutaikinassa? Vai onko mentävä ostamaan maitoa...

Kysyy -uusavuton-

Ps. Googlasin mutta kolme ekaa osumaa käsitteli kerman korvaamista allergian takia jollain muulla aineella

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
20.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerman ja maidon seos käy hyvin lettutaikinaan ja olenpa joskus tehnyt pelkästä kermastakin. (Mies tykkäsi kovasti ja kyseli josko näitä saisi toistekin.) Jos käytät kermaa, niin ohjeessa olevan rasvan voi jättää pois koska kermassahan on jo rasvaa. Jauhon määrä ratkaisee, miten paksua taikinasta tulee. Jos tulee vahingossa liian paksua ja maito ehti jo loppua, niin taikinaa voi ohentaa vedelläkin.

Vierailija
2/2 |
20.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohentaa voi myös vissyllä. Tulee pitsireunaisia lettuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän neljä