Vierailija

Vaikka käy suihkussa ha tulee nukkumasn niim saman peiton alla ei voi olla. Se lemu on ällöttävä! Seei iite haista enkä kehtaa sille sanoa. Mut haisee. Melkein aina. En tiedä miks ei aina mut melkein. Hyi hitto!

Sivut

Kommentit (54)

Vierailija
Ei. S:llä.
Sanoiksä sille koskaan sitä?

mainitsin sille kerran suihkussa ollessamme että se pyllynreikä/ vakokin pitää pestä, mut se ei ottanut kuuleviin korviinsa. Se lemu oli jotain niin karseeta. Sohvallakin kun istui hetken niin se haju jäi pitkäks aikaa haisemaan siihen paikkaan. Yök!

Siis pesee munat, muttei takapuoltaan? Eikä ota kuuleviin korviinsakaan, vaikka toistamiseen ilmoitat, että perä haisee? Voiko olla? Yöks. Miellän törkeäksi, jos seksillä kiristetään, mutta tämä tapaus ois ihan ymmärrettävä.

Aijaa, oletkin vaan kehottanut pesemään suihkussa, okei...

Mutta kyllä se haisee housujenkin läpi, joten ois vaan hyvä asia kertoa miehelle totuus. Taatusti alkaa huolehtia asiasta, jos miettii, että töissäkin haistellaan inhoten. Onkohan sillä jo joku lempinimikin? Kakkis? -7-

Oletteko kovinkin tuore pari? Eihän tuossa auta kuin sanoa suoraan jos ei muuten tajua. Tai linkkaa sille tämä keskustelu :D tai voihan olla ettei se tajuais...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat