Vierailija

Uusi ketju poistetun tilalle. Keskustelua tän vuoden ohjelmasta. Keskustellaan kodeista ja tuomareiden mielipiteistä. Ei keskustella kodin omistajien tai tuomareiden yksityiselämästä tai ulkonäöstä.

  • ylös 3
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Laittakaa kommenttiin selvä viittaus jaksoon josta puhutte. Keskustelu pysyy siten selvempänä, kun osa katsoo näitä viikon myöhemmin telkkarista. :)

Vierailija

Eipä liene epäilystä voittajasta. Toukolaakso on ainoa kriteerit täyttävä, uniikisti kaunis koti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Itse suunnitellut kodit

Katsoin netistä jo tämän jakson.
Eniten pidin jakson ensimmäisestä kodista. Se oli kodikas ja siellä oli kauniit värit. Myös huonekalut olivat kivat. Sijainti oli hyvä. Tuon kodin ottaisin näistä itselleni.

Sen sijaan tuomareiden suosikki eli toisena esitelty koti ei herättänyt minussa minkäänlaista ihailua. Se oli musta ja tumma, hirveän niukasti sisustettu ja jotenkin epäviihtyisä. Hyvää siinä oli se, että sisätilojen katto oli ääntä vaimentavaa materiaalia. Näin asunto ei ole kaikuva. Piha-alue oli kyllä tosi siisti ja vaivaa oli nähty.

Viimeisenä esitelty koti ei kyllä heilauttanut mihinkään suuntaan. Sisustuksesta puuttui jotain ja paljon. Sen sijaan kodin pihalla oli kivoja alueita ja näkymät olivat kivat.

Vierailija

Äänestin sitä taiteilijapariskunnan asuntoa Turussa.
Se oli ainakin avara ja ilmava ja siinä oli viehättävä piha.

Suosikkini ei päässyt finaaliin, mutta äänestin nyt tuota.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla