Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (7)

Kai siinä istutaan vain kunnes lapsi nukahtaa. Jos lapsi heräilee usein yöllä niin patja lattialla voi olla parempi ratkaisu(ja sitä parjaa sitten siirretään poispäin lapsesta)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ei kyllä toiminu mikään: ei tassuttelut, ei tuolit, ei patjat, ei silittelyt, EI MIKÄÄN. Eiku joo, aika auttoi lopulta. 2 vuotta nukkui siis lopulta välissämme. Huusi sielläkin. Joka yö. Ravattiin lääkäriltä toiselle, kokeiltiin dieettejä ja vaihdeltiin valvontavuoroja. Helvettiä oli se. Nykyään nukkuu kyllä yönsä täysin, 5-vee.

Vierailija

On se hankala... Miten jos ei vaan nukahda ja huutaa ja huutaa? 

Sitten ei ole vielä valmis, pieni tarvitsee vanhempiensa apua rauhoittumiseen.

Meillä on nyt menossa yö numero 4 ja toimii! Oleellista on, että vanhemmat päättävät, että nyt lapsi (joka meillä täytti juuri vuoden) opettelee nukkumaan omassa sängyssään ja sitten pysyvät johdonmukaisesti päätöksessään. Yö toisensa perään. Ja vaikka välillä itseään väsyttäisi. Itse olen saanut väsyneenä voimia siitä ajatuksesta, että parhaimmillaan unikoulu on vedetty loppuun parissa viikossa ja sen jälkeen koko perhe nukkuu paljon paremmin.

Sekin kannattaa muistaa, että tämä on lapsen omaksi parhaaksi. Toki on tärkeää, että äiti saa nukkua mutta vielä tärkeämpää on, että lapsi oppii nukkumaan hyvin.

Voimia kaikille!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat