Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Antanut vaikka trolli vastauksen tai muuten vain ollut epäasiallinen, ja lähettämisen jälkeen miettinyt, että siellä toisessa päässä saattoi olla ihminen, jolla oli oikea hätä.

 • ylös 32
 • alas 8

Sivut

Kommentit (51)

Vierailija

Minä olen. Montakin kertaa, valitettavasti. Nykyään pyrin hillitsemään lähetä-napin kohdalla ja useimmiten tuhoan ilkeän viestin. Tulee ikäänkuin se ärsytys aiheesta purettua viestiin, mutta sitten se katoaa muiden mieltä pahoittamatta.

 • ylös 31
 • alas 5
Vierailija

En ole tainnut ilkeillä suoraan, mutta kerrN åsinoon peukun alas, kun ärsytti koko keskustelu. Itse kommentti oli ihan ok. Harmitti jälkeenpäin.

 • ylös 15
 • alas 3
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olen joskus käsittänyt lukemani väärin ja katunut raivostunutta vastaustani.

Olen katunut myös provosoitumistani ilkeästä, omaan kommenttiini kohdistuvasta kommentista. Ei olisi pitänyt sitäkään.

 • ylös 22
 • alas 1
Vierailija

En, koska yritän olla ystävällinen. Tosin olen katunut oikeiden omien asioiden kirjoittamista, kun joku täysin tuntematon tulee jankkaamaan kuin tietäisi omista asioistani paremmin.

Ja anteeksipyynnöt olleet luokkaa: anteeksi, jos sinulle tuli paha mieli MUTTA (jankuti jankuti) .. Eli ole anteeksipyyntöä nähnytkään.

 • ylös 30
 • alas 2
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kadun ainoastaan asioita, joista voin itse joutua pulaan virkavallan kanssa.

Mitä alapeukuttamista tässä on?

 • ylös 6
 • alas 22
Vierailija

Olen. Servasin muutama kuukausi sitten yhden kommentoijan täysin. Argumentin ensimmäinen osa oli looginen väite (+linkkasin tilastokeskuksen tilaston siihen päälle), joka teki hakkelusta sen kommentoijan argumentista. Sitten lisäsin kommenttiini hieman henkilökohtaista, joka liittyi kommentoijan aikaisemmin mainitsemaan asiaan. Tuli vähän paha mieli tosta jälkimmäsestä. 

 • ylös 10
 • alas 11
Vierailija

Olen kirjoittanut jonkun mielestä ehkä ilkeästi ja en ole katunut asiaa. Useimmiten kirjoitukseni ovat täyttä asiaa ja olen todellakin tarkoittanut sitä mitä kirjoitin. En siis ole välttämättä mikään ymmärtäjä, vaan haluan, että asiat menevät eteenpäin. Yritän jollakin tavoin neuvoa kirjoittajaa tajuamaan, että jotain pitäisi tehdä, eikä jäädä tuleen makaamaan ja voivottelemaan.

Vierailija

Saatan olla joskus vähän piikittelevä, ja kyllä kadun. Kukaan ei ansaitse piikittelyä.

Onneksi kuitenkin tajuan tämän. Yritän olla kirjoittamatta, jos en pysty piikittelemättä kirjoittamaan.

Vierailija

En. Joskus jopa harmittaa, kun en osaa olla yhtä ilkeä kuin eräät vakioröllit tällä palstalla. Muutamat ansaitsisivat ihan fyysisen selkäsaunan, niin törkeitä juttuja heidän näppiksiltään pääsee.

Vierailija

Joskus laitan mukahauskan provoilevan/vitsikkään vastauksen jos arvelen että kirjoittaja ei ole voinut olla tosissaan, jolloin tarkoituksena on hakea tällaisia vastauksia ja naureskella niille. Esimerkiksi "Mikä nimi Anun siskolle kun sukunimi on Saukko" -aloituksille voi heittää mitä tahansa. Joskus olen kirjoittanut ihan asiallisesti ja joku on vetänyt herneet nenäänsä ja provosoitunut sfääreihin saakka. Joillakin menee jonkin muille samantekevän asian käsittely ihon alle. Esimerkiksi "Kannabiksenja prosituution laillistaminen vähentäisi siihen liittyvää rikollisuutta, toisi valtiolle verotuloja, vähentäisi harmaata taloutta ja toisi monet ihmiset työterveydenhuollon piiriin" herättää paljon intohimoja puolesta ja vastaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En ole tainnut ilkeillä suoraan, mutta kerrN åsinoon peukun alas, kun ärsytti koko keskustelu. Itse kommentti oli ihan ok. Harmitti jälkeenpäin.

Asiaan voi vaikuttaa siten, että painaa saman kommentin kohdalla yläpeukkua. Siis omia peukkuja voi vaihtaa, mutta peukutusta ei voi kokonaan poistaa.

Vierailija

Kyllä, kadun monia vauvapalstan kirjoituksiani.

En pyri olemaan ilkeä, mutta joskus etsin huomiota myös väärällä tavalla.

Jos huomaan, että joku suuttuu oikeasti jostakin, en jatka siinä tilanteessa sen enempää.

Vierailija

Johonkin ketjuun avauduin pettävästä exästä aika rankin sanoin. (Vaikka on kyllä syytäkin).
Poistin viestin itse heti.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla