Vierailija

Hallitus väittää arvostavansa tieteeseen ja realismiin perustuvaa päätöksentekoa, mutta eivät ole esittäneet, mihin konkretiaan perustuen rajoitusten purkaminen on terveysturvallista. Mikä maa on tehnyt niin onnistuneesti? Mistä otetaan mallia?

Näyttää TODELLA huolestuttavalta noiden maiden kehitys, joissa rajoituksia on purettu.

  • ylös 3
  • alas 2

Kommentit (3)

Vierailija

No kun ei niistä rajoituksista ole mitään hyötyäkään, niin niistä voidaan ihan yhtä hyvin luopua. Tosin ei niillä rajoituksilla mitään tekemistä oikeasti ole terveysturvallisuuden kanssa, niin ei niistä luovuta kuin korkeintaan väliaikaisesti ja muodon vuoksi.

Vierailija

Toiset haluaa lisää rajoituksia, toiset haluaa purkaa kaikki rajoitukse... teki hallitus niin tai näin, se on aina jonkun mielestä väärin päin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mitä terveysasiaa sinä nyt tässä ajattelet? Eikö mielenterveydellä ole sinulle mitään merkitystä? Onko se sinusta ok, että eristäydytään ja eristetään kaikki ja rajoitetaan kaikkien elämää, jotta pysytään elossa, mutta elämä ei ole mielekästä? Taitaisi itsemurhatilastot nousta... Nyt jo turhan paljon ihmisiä, joilla on mielenterveyden kanssa ongelmia.. Jos itse haluat eristäytyä turvallisuutesi vuoksi, niin en estä sinua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla