Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kertokaa oma näkemyksemme ja sukupuolenne

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

Jos en halua seksiä miehen kanssa, niin todennäköisesti tästä puuttuu jotain tärkeitä ominaisuuksia (tai hänestä löytyy jotain selvästi luotaantyöntäviä ominaisuuksia). Joten jos mies on mielestäni "se oikea" niin haluan kyllä seksiä. Ja koen, että siitä viettelevästä ilmapiiristä saa paljon energiaa ja se parantaa elämänlaatua. 

Seksi ei saa kuitenkaan kivuta elämässä arvoksi nro 1. Sitä en ikinä sietäisi. En siedä myöskään uskottomuutta (itseltäni enkä toiselta). Kumppani "pitää" mielestäni valita niin, että molemmat kokevat toisen seksuaalisesti yhteensopivaksi ja fyysinen kunto pitää suhteen aikana pitää tähän touhuun sopivana (terveydestä ja ulkonäöstä pitää huolehtia, kohtuuden rajoissa). Kuitenkin pitää löytyä myös joustoa sille jos toinen ei esim terveydellisistä syistä siihen väliaikaisesti kykene.

Jos vaimo esim synnytyksen jälkeen pysty kahteen kuukauteen harrastamaan yhdyntää niin miehen pitää kyetä hillitsemään himonsa ja käyttäytymään kuin aikuinen siinä tilanteessa. Ja tietysti myös toisin päin, nainen ei saa alkaa heti hankalaksi jos miehellä ei joku kerta syystä tai toisesta seiso. 

N29

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos seksikumppaneita on useampia, ei seksi ole tärkeää parisuhteessa.
Kivempaa on ryhmäseksi kuin oman rakkaan kanssa kahdestaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla