Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tämä on minusta jotenkin karmiva katoamistapaus. Ihminen häviää sairaaslasta eikä koskaan löydetä.

Jotenkin olisi helppo ajatella, että on kadonnut metsään, läheiseen lampeen tai vieressä olevalle rakennustyömaalle. Mutta häntä ruvettiin etsimään kuitenkin heti poliisin (poikakin poliisi), koirien, vapaaehtoisten ja etsintäpartioden yms. sellaisten avulla eikä häntä koskaan löydetty. Etsinnät kestivät 3 vrk.

Vuosi oli 1988 ja paikka Reuman sairaala (https://fi.wikipedia.org/wiki/Reuman_sairaala). Aavemainen paikka, varsinkin tämän katoamisen jälkeen.

SPEKULAATIOTA:

Itse uskon, ettei hän koskaan poistunut sairaalasta. Uskon, että hänelle tapauhtui jotain sairaalassa: hoitovirhe, onnettomuus tai muu vahinko tai jopa tahallinen teko ja hänet hävitettiin jotenkin esim. sairaalan uunissa tms. tavalla.

Lammesta (pieni?) hänet olisi varmasti löydetty viimeistään, kun ruumis nousee pintaan. Niin myös metsästä (suosittu marjametsä) ja työmaaltakin (työmaa oli ollut pysöhdyksissä).

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/09/22/kadonneet-aili-sarpio

  • ylös 6
  • alas 2

Kommentit (6)

Vierailija

Samoin myös minä uskon etä sairaalassa tapahtui jotain. Ailin papereitakin salattiin 12 vuotta.

Sairaalan paperit annettiin vasta vuonna 2000, eli 12 vuotta katoamisen jälkeen vaikka niitä omaiset pyysivät useita kertoja ja läänionhallituskin(?) määräsi vuonna 1991(?) paperit omaisille antamaan. Kuitenkin kesti viela 9 vuotta tämänkin jälkeen ennen kuin ne annettiin 2000.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Taidan tietää tämän tapauksen, mutta en uskalla kertoa.

Kerrotko jotain?

Sisältö jatkuu mainoksen alla