Vierailija

Mikä tulos? Terkkuja, imbesilli... muilla perheenjäsenillä testattu oikeasti ja jotain 150 tienoilla, vai muistanko väärin ja heitin kattoon... mutta siitä on kyllä jo kymmeniä vuosia...

  • ylös 1
  • alas 17

Sivut

Kommentit (87)

Mistä vetoa että tähän ketjuun tulee kohta jumalaton määrä ÄO 150 tyyppejä? Jostain syystä kaikki rikkaat, kauniit ja älykkäät on aina täällä

 

 

 

.

  • ylös 46
  • alas 4
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taitaa olla sama testi josta joskus sain 121. Eli keskivertoa parempi mutta ei mikään häikäisevä tulos.

 

Mutta joo, aivan varmasti tänne tulee kohta niitä 150:n tyyppejä, jotka tekivät testin kolmen viikon univeloilla samalla täyttäen veroilmoitusta ja hoitaen kolmosia.

  • ylös 26
  • alas 1
Vierailija
Mistä vetoa että tähän ketjuun tulee kohta jumalaton määrä ÄO 150 tyyppejä? Jostain syystä kaikki rikkaat, kauniit ja älykkäät on aina täällä

Sama ilmiö tulee näkymään fb:ssakin, veikkaan.

 

 

 

.

Nytkö on minunkin ÄO:ni osoittautunut keskivertoa huonommaksi, koska menin etsimään likkiä, enkä edes googlella löytänyt.

Testaa älykkyytesi Mensan kotitestillä

 

Maanantai 30.6.2014 klo 18.41

 

 

 

Testaa oma älykkyytesi Mensan kotitestillä. Varaa testiä varten 25 minuuttia häiriötöntä aikaa mutta muista, että nettitesti on vain suuntaa antava.

 

LUE MYÖS

Kylmä tekee älykkääksi

Nettitesti on Norjan Mensan ammattilaispsykologin koostama, ja antaa suhteellisen hyvän arvion älykkyysosamäärästäsi. Kuitenkin täsmällisen ja luotettavan älykkyysosamäärätiedon antaa vain virallinen älykkyystesti. Verkkotestin perusteella ei voi hakea Mensan jäsenyyttä.

Löydät testin osoitteesta http://www.mensa.no

Sivusto näyttää ruuhkautuneen, joten testilinkki ei välttämättä toimi.

"Älykkyysosamääräsi on noin 140 , joka on korkeampi kuin 99.6 prosentilla väestöstä" - neljän kaljan jälkeen. En aio mennä valvottuun testiin. Mensa on pelleille.

Minun äo:n voi laskea siitä, että tajusin vasta jotta äo on lyhenne älykkyysosamäärästä eikä sen suinkaan ole tarkoitus olla äö niinku äästä ööhön :D

Hölmö testi, kun siinä ei ole käytännössä kuin kahta eri tehtävätyyppiä. Joko rivit/sarakkeet/vinorivit pyörivät 90 astetta jompaan kumpaan suuntaan tai  "vasen XOR keskimmäinen = oikea". Jos tuon XOR-homman keksii, niin saa paljon pisteitä ja jos ei keksi niin saa vähän. Kunnon testissä olisi paljon enemmän tehtävätyyppejä.

 

13

Onkohan tämä eri testi kuin se, mikä on  ollut mensan sivuilla? Ajattelin vain, kun tuolla eräs sanoi saaneensa 140 ja siinä Suomen mensan testissä maksimi taitaa olla "135 tai enemmän", testi ei pysty antamaan tarkempaa vastausta. Tai näin oli ainakin joskus.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla