Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tänään kun tulee tvstä leffa 40v neitsyt niin kysellääns kokemuksii miltä tuntuu olla 40v neitsyt.

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

15 vuotias poikani on ilmeisesti nussinu jonku tytön kanssa ja on niin omituinen! Perheriita päällä. Akka raivoo vessassa,poika linnottautu huoneeseensa...Ei avaa kumpikaan oveaan...  Voi helekatti...

Vierailija

Samalta tämä tuntuu kuin vaikka 39 v ja neitsyt. Pahimmalta kai se tuntui heti kolmenkympin jälkeen, kun tajusi, että ei parisuhdetta tai seksiä tulisi ikinä kokemaan. Nyt tähän on tavallaan jo tottunut. Välillä tulee niitä itsesäälin ja häpeän hetkiä, jotka vaikeuttavat jaksamista ja saavat epäilemään elämän mielekkyyttä. Niistä on vain päästävä yli, koska jos se ei onnistu niin ei tämä elämäkään onnistu.

Elokuva on kyllä aika huono. Ei se kuvaa mun elämää 40 v neitsyenä mitenkään.

Vierailija

Fiktiotahan se elokuva on. Tuollaisia miehiä tuskin on olemassa tai tällä palstalla.

Vierailija

Käykö 45v ja (nais) neitsyt? Ei tämä sen ihmeellisempänä tunnu kuin 4-kymppisenä..

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Käykö 45v ja (nais) neitsyt? Ei tämä sen ihmeellisempänä tunnu kuin 4-kymppisenä..

Missä iässä se sitten tuntui ihmeelliseltä?

Vierailija

Käyttäjä370599 kirjoitti:
Jollei neljäänkymmeneen ikävuoteen mennessä lohkee niin sanoisin, että on ihan oikein että poistuu geenipoolista. 

Tiesitkö, että seksin tarkoitus ei aina ole lisääntyminen? Vai tarkoitatko, että pitäisi kävellä rekan alle?

Vierailija

Minä olen 33-vuotias neitsyt. Tilaisuuksia seksiin olisi ollut kyllä useita (ja olisi varmaan yhä), mutta minulle on tärkeää, että toinen osapuoli on minulle rakas. En vaan kykene mihinkään pätkäsuhteisiin jonkun vieraan/puolitutun kanssa. Pärjään kyllä hyvin itseksenikin, jos tiedätte, mitä tarkoitan.

Vierailija

Tuli ihan mieleen, että jos joku nainen on vielä pitkälle aikuisiällä neitsyt voisin ns. auttaa asiassa. Joo olen mies, mutta ajattelin vain, että jos jostain naisesta tuntuu, että haluaa kokea tuon turvallisen miehen kanssa, niin ajattelin, että miksipä ei. Ja älkää nyt vääntäkö tätä pervoiluksi tms. Olisin hyvin huomioonottavainen ja luonteeni puolesta tiedän, että ihmiset viihtyvät seurassani. Samoin olen ns. puhdas ja urheilun takia kroppakin on ihan ok eli toiselle ei tulisi toivon mukaan sellaista ällötystä. Itse ajatteen sitten niin, että nainen saa sen kokemuksen ja ainoa vaatimus omalta osaltani olisi, että on hygieenia kunnossa tai ei ole tarttuvia tauteja. Se voisi ehkä olla sellainen padot murtava kokemus, joka saattaisi henkisesti auttaa eteenpäin ja ehkä tuoda mukanaan jotain hyvääkin naiselle. Kunhan nyt vain pohdin, kun luin näitä. 

Vierailija

Sadan vuoden päästä olen 130 vuotias neitsyt. Uskon, että samat tuntemukset pysyvät, ei haittaa yhtään. Tunnen olevani hyvin huono ihminen, en haluaisi kenenkään joutuvan viettää intiimiä hetkiä kanssani.

Vierailija

Tänään taas 40v neitsyt leffa tulee tvst. Kertaus on opintojen äiti jotens onkos tääl paljon kilttei 40v neitsyitä paikalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla