Vierailija

Missä tilanteessa?

Sivut

Kommentit (37)

Olen, koska miehen kanssa ei ehditä harrastaan seksiä kun pari kertaa viikossa. Kun olen yksin kotona, masturboin melkein aina ---> ja usein vielä monta kertaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Häh, tietysti olen!? Teen sitä ehkä muutaman kerran kuussa, mutta silloin kun teen, niin yleensä monta kertaa peräkkäin tai saman päivän aikana. Nainen siis olen

Teininä ja vielä parikymppisenä sinkkuna. Nyt perheellisenä keksin kyllä helposti paljon mielekkäämpää tekemistä kuin oman alapään hinkkaaminen.

Kyllä, sillointällöin. yleensä aina monta kertaa 3-5 :Olen parisuhteessa ja meillä on ihan mukava seksielämä myös yhdessä, muttei se poista joskus tarvetta näihin "omiin hetkiin ",

Ei mulle yksi orkku päivässä riitä mihinkään! Itse tulen tosi nopeasti ja monta kertaa peräkkäin. Miehen kanssa saaminen on huomattavasti hankalampaa :(

Vierailija
Masturboin joka päivä. Ja välillä monta kertaa päivässä 1-3 kertaa.

Ja millon missäki vaa tekee mieli;)

Samoin ;)

Jos olen yksin kotona, tai vaikka työmatkalla hotellissa, niin kerta päivässä on itsestään selvyys ja kolme kertaa on tavallista, mutta voi tehdä sen kuusikin kertaa.

t. mies.

Mä en masturboi säännölllisesti, mutta sitten kun masturboin teen sitä monta kertaa päivässä. Välillä ollut ihan ongelma, että vaikka saan ihanan orkun niin silti tulee pakottava tarve olla hinkkaamassa alapäätä uudestaan. Välillä alapää ihan kipeänä hinkkaamisesta :( Kun on masturboinut sen 6 kertaa päivässä, se ei enää jotenkin tunnu mukavalta vaan ahdistavalta jos edelleen sen jälkeen kutittelee siihen malliin, että pitää masturboida saadakseen oloonsa helpostusta. Aihe on kuitenkin minulle aika nolo, enkä ole uskaltanut siitä kenenkään kanssa puhumaan.

Olen teini Poika.
On sellainen ongelma että en voi nukkua ennen kuin olen saanut vetää käteen. Olin siitä huolissani mutta kiva huomata että en ole ainoa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat