Mitä Creme Bonjouria käytät eniten ja MIHIN?
Itse ajattelin tekeväni herkkujen herkkua paistamalla pekonia, sipulia ja herkkusieniä pannulla. Sekaan laitoin kaksi kukkurallista rkl pippurimixiä. Tuli melko tulista. Lisäsin vettä ja ranskankermaa, oli edelleen liian tulista, jopa näin suht tulisen ruuan ystävälle..
Kommentit (7)
Käytän kastikkeisiin ja tosiaan siihen lihapullataikinaan :)
Creme Bonjour tuorejuustoja käytän myös kastikkeisiin. Niistä valkosipuli on suosikkini.
Viitsisikö joku laittaa ainesuhteita?
Kiitos =)
Eli mitä enemmän cuisinea, sitä vähemmän kermaviiliä. Koko purkkia en ole kokeillut korvata.
Ja oli hyvää!! Tulisuus oli hieman vähentynyt haudutellessa. Seuraavalla kerralla hieman varovaisemmin pippurimixiä =)
JA KIITOS LOISTAVISTA KOKKAUSVINKEISTÄ!!
AP KIITTÄÄ!