Vierailija

Oliko sopiva ikä? Liian nuori? Liian vanha? Oikea kumppani? Väärä kumppani? Mitä neuvoja antaisit nuoremmalle itsellesi nyt vanhempana ja viisaampana?

Sivut

Kommentit (95)

Syntymäpäivänäni kun täytin 16, valitsin miehen viemään neitsyyteni koska tuntui nololta olla neitsyt kokeneen kaverin silmissä. Onneksi mies oli minua vanhempi ja käytti kumia. Pari viikkoa tämän jälkeen tapasin ensimmäisen mieheni, joten olisinpa odottanut siihen asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olin 22. Silloin olin mielestäni liian vanha. Jälkeenpäin ajateltuna kumppani oli aivan väärä, joten olisin voinut etsiskellä pidempään.

 

Sen ikäiselle itselleni sanoisin, että keskity opiskeluun äläkä haikaile kaikenmaailman luusereiden perään.

 

Vierailija

Pari viikkoa tämän jälkeen tapasin ensimmäisen mieheni, joten olisinpa odottanut siihen asti.

 

Miksi et malttanut odottaa? Oliko se niin upeaa, kun sai olla itsekin "kokenut" kaverin silmissä?

Olin 25. Yritin monesti aiemmin muttei onnistunut. Tapailin sitä ennen hetken miestä joka ei koskaan edes yrittänyt harrastaa seksiä kanssani neitsyyteni takia. Nykyinen sitten survaisi kunnolla pohjaan ja minä huusin kuin riivattu, mutta olipahan homma vihdoin hoidettu.

17v, silloinen poikaystävä oli paljon kokeneempi (saman ikäinen), mutta odotti niin kauan kuin halusin. Oli erittäin hellävarainen ja huomioon ottava. Jäi mukavat muistot, vaikka ei oltu yhdessä paria kuukautta kauempaa. Ei mitään valittamista tai muutettavaa näin 10 vuotta jälkeen päin ajateltuna.

20 v. Olisin jonkin verran aikaisemminkin, jos olisin tavannut oikeanlaisen ihmisen. Toisaalta myös myöhemminkin, koska jätkä oli kyllä ihan sopiva, mutta ei herättänyt paljoa tunteita. En muuttaisi mennisyyttä tältä osin silti.

19-vuotiaana. Sopivan ikäisenä väärän miehen kanssa, ei ollut seurustelukumppani. Silloiselle itselleni sanoisin, että anna palaa, seuraavaa tilaisuutta ei tule.

Olin 15-vuotias ja tein sen ystäväni kanssa, joten ei hyvä juttu. Tietenkin olisi voinut mennä enemmänkin pieleen, mutta silti. Ensinnäkin olin liian nuori ja näin jälkeenpäin kaduttaa, että valitsin juuri sen ystävän.

18v. huonon poikaystävän kanssa. Sitä ennen olin lomalla ja tapasin ihanan miehen, jonka kanssa en kuitenkaan harrastanut seksiä. Toivon näin jälkeenpäin, että olisin lomahuumassa menettänyt neitsyyteni sille kiiltokuvapojalle, eikä myöhemmin sille huonolle poikaystävälle. Olisi jäänyt parempi muisto. =P

Iästä - 18 v. on minusta ihan OK ikä.

Immenkalvon menetin 30-vuotiaana. Oli oikea kumppani:D En kadu mitään eli ei neuvoja annettavaksi, tekisin samoin, jos uusiksi ottaisin elämäni:D

Fyysinen neitsyys meni 11-vuotiaana kun raiskattiin. Siitä nyt ei varmaan tarvitse edes mitään sanoa.

 

Henkinen neitsyys (eli kun omasta tahdosta päätin harrastaa seksiä ensimmäisen kerran) meni 15-vuotiaana pojalle, jonka kanssa sitten seurusteltiinkin 5 vuotta ja ehdittiin kihloihin asti. Ei taidettu vielä virallisesti seurustella kun ensimmäisen kerran seksiä harrastettiin, se varmaan oli mun puolelta vähän sellainen varmistus saada poika itselleni. En pitänyt seksiä isona asiana, se oli vähän sellanen ihan sama juttu niihin aikoihin. Ei tuntunut juuri miltään, niinkun ei myöhemminkään tuon miehen kanssa (mies oli silloin neitsyt, ja oli aina tooooooodella pienikaluinen, joten sen 5 vuotta seksi oli mun kannalta ihan tunnotonta) mutta olihan se ihan kiva olla sille ensimmäinen seksikokemus ikinä. Ikä oli ihan ok, ja tilannekin ihan ok, ei valittamista.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat