Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Muuttuuko maku pahastikin, jos ei käytä leivonnaisessa suolatonta voita?

Vierailija
01.12.2013 |

Voiko ohjeen vastaisesti käyttää esim. brownieen suolaista tavallista voita, jota löytyy jääkaapista niin, ettie maku kärsi? Miksi edes käytetään suolatonta voita leivonnassa - eikö se ole hienostelua?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
01.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuttuu hitusen, mutta vain parempaan suuntaan. Pieni ripaus suolaa syventää makean(kin) leivonnaisen makua.

Vierailija
2/3 |
01.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä käytin tuohon browniesiin vähäsuolaista ja se sopi ainakin. Seuraavaksi laitan ihan normaalia. Suola sopii suklaan kanssa, korostaa makua..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
01.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla ei oo ikinä käyny mielessäkään käyttää jotain muuta kuin ihan tavallista voita. Vähän oon ehkä ihmetellyt, miks suolatonta edes myydään, mutta oon aatellu, että ehkä sitte jotai kihtiä sairastavia tms. ruokavalioa noudattavia varten..