Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuinka voi olla, että porukka ei osaa tehdä uppomunaa, ei leipoa kaksikerroksista kakkua tai erottaa onnistuneesti keltuaista valkuaisesta? Kiisselit, marengit ja kermat laitetaan kuuman kakun päälle. Kakku viedään "viilenemään" jääkaappiin, jossa on jo 5 kuumaa kakkua, vaikka pakaste on tyhjä. Hillosokeruiteja tuotteita ei kiehauteta ja ihmetellään, miksei onnistu. Kermavaahto vatkataan voiksi. Majoneesi aloitetaan monta kertaa alusta ku on niin vaikeaa. Kaikkea pitää koittaa viisi kertaa ennen kuin onnistuu, jos silloinkaan.

Siis ketä tuonne oikein valitaan!? Porukkaa, joka on lintsannut kaikki koulun köksän tunnit!?

En myt itsekään kummoinen kokki ole, mutta oon nyt luullut joidenkin asioiden olevan perusjuttuja.

  • ylös 1
  • alas 0

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla