Vierailija

Ja miksi?

Sivut

Kommentit (64)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rumaa on

Vaikeaa niitä on kammottavuusjärjestykseen pistää, koska ne eivät jää mieleen. Suomessa on valtava määrä kaupunkeja, jossa keskustan vanhat talot on purettu 70-luvulla ja rakennettu rumia kerrostaloja tilalle. Keskustan palvelut ovat kuihtuneet, kun kaupunkien ulkopuolelle on rakennettu kauppakeskukset ja ABC:t.

Vierailija

Lahti, koska ovat hidasta alempaan yhteiskuntaluokkaa. kaupungin johto on ihan pihalla kaikesta ja ei edes koiteta rakentaa lahtea vetovoimaiseksi ja tasokkaaksi suomen kaupungiksi eli on tavallaan kituvaa slummia. koitin lahtelaistua savolaisena yli 10 vuotta mutta ei onnistunut.

Ukko37

Humppila.
Kerran pysähdyin siellä jossain Huoltiksella, paikalliset töllöttivät vaiti, suu auki häpeilemättä vieraspaikkakuntalaista.
Kassa tyttö osas sentään jotain sanoa, muistaakseni "höm, öh".

Vierailija

Los Angeles. Likainen, saastainen, kallis, turvaton ja turhaan hypetetty. Oli ihan kivoja museoita, rantoja ja kauppoja + "novelty" kahviloita yms. mutta kaikkea tuota näkee muuallakim ja se on halvempaa + parempaa.

Vierailija

Pariisi. Ikävä sää, kauhea tungos ja äärimmäisen epäkohteliaita ihmisiä. En ollut turisti, vaan ihan hyvin käyttäytyvä työmatkalainen.

Matkailija

Vierailija kirjoitti:
Rio de Janeiro

Oho! Minusta se on yksi hienoimmista kaupungeista, joissa olen käynyt. Copacabana, Ipanema, Kristuspatsas ja ennen kaikkea karnevaalit. Flavelatkin olivat todella mielenkiintoisia käydä kerran elämässään.

Vierailija

Brysselissä tuli vastaan kaksi ahdistelijaa sekä kolme muuta miestä lähti seuraamaan kahdessa eri tilanteessa niin joutui pelkäämään raiskausta paetessa

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla