Vierailija

Ruuaksi olin valinnut savusilakoita juuri häntä varten kun hän ei lihaa syö (kalaa kylläkin), salaattia ja uusia perunoita + jälkiruuaksi jäätelöä. Hänellä oli vähän hankaluuksia kokonaisten, ruotoisten kalojen kanssa ja jälkkärinkin jälkeen vielä huonolla tuulella - ei kuulemma halua nyt nähdä vähään aikaan koska "halusin nähdä hänen sotkevan ja koheltavan ruuan kanssa". Ei voi ymmärtää.

Sivut

Kommentit (132)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mikset ruotinut kaloja valmiiksi?

Nuo olivat syötäväksi valmiita ja savutettaessa pienet ruodot pehmenevät huomaamattomiksi, isot taas on helppo olla syömättä.

Vierailija

Käyttäjä7437 kirjoitti:
Naisille pitää laittaa samaa ruokaa, kuin pikkulapsille. Ei ne selviä noin vaikeista jutuista. Tai sun olisi pitänyt auttaa häntä ja ottaa ruodot nätisti pois 😂

Onko pakko yleistää koskemaan kaikkia naisia. Itse olisin selvinnyt ruodoista, mutta olisi arvostanut, jos mies olisi ne ruotinut. Olisin luultavasti ne ruotinut ne valmiiksi miehelle. Jokainen tyylillään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Epäystävällistä kutsua joku syömään ja olla perkaamatta kokonaiset savusilakat.

Kyllä ne oli kalastaja jo perannut. Ruotinut ei.

Vierailija

Kaikki eivät tosiaan tykkää ruotoisesta kalasta tai esim. kanankoivista tai siivistä. Junttia käytöstä silti alkaa tuolla tavalla valittamaan.

Ehkä uuden ihmisen kanssa olisi hyvä keskustella alkuun menuusta ennen kuin tunnetaan niin hyvin että tietää toisen mieltymykset?

Vierailija

Ei ole arvoisesi tyyppi. Hänellä on aivan selvästi itsetunto-ongelmia. Rasittava olisi kumppanina, kannattaa kieRtää kaukaa. Ei kukaan ,jolla on itsetunto kohdillaan sano noin, kun ei osaa ruotia kalaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No selkeästi ette sovi yhteen, miksi edes kysyt asiaa täältä? Ei tykännyt sun silakoista, etsi nainen joka tykkää.

Siis pitääkö pariskunnalla tykätä samoista ruuistakin?

Vierailija

Eihän silakoita ruodita valmiiksi edes ravintolassa. Itse syön silakat ruotoineen mutta nehän on tavattoman helppo ruotia lautasellakin haarukalla ja veitsellä. Ensin toinen irrotat lihan toiselta puolelta ja pistät poskeesi, sen jälkeen toinen puoli ja voilà, jäljelle jää vain ruoto. Nainen taisi olla kovin nuori jos tämä tuotti hankaluuksia. Erittäin epäkohteliasta kyllä on sanoa savusilakoita "junttiruoaksi", eli sanoisin, että ei jatkoon. Tosin, saattaahan olla, että häntä vain nolotti osaamattomuutensa. Oppia ikä kaikki.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla