Vierailija

Jos meillä on jo lapsia ja tiedän että lasten vuoksi tärkeää pysyä yhdessä.

Sivut

Kommentit (121)

Vierailija

Eroon ei tarvitse ilmoittaa mitään syytä. Jos haluat, eroa. Jos et, niin älä. Eikämua kiinnosta sun entäs, jos, ehkä jos nyt kuitenkin pohdiskelut. Sinä olet ainoa joka voi tehdä päätöksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Omituinen kysymys, ja lapsellinenkin. Täälläkö sun avioliittosi kohtalo ratkaistaan? Pidetäänkö me huutoäänestys, vai mitä ajattelit?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Omituinen kysymys, ja lapsellinenkin. Täälläkö sun avioliittosi kohtalo ratkaistaan? Pidetäänkö me huutoäänestys, vai mitä ajattelit?

No anteeksi nyt vaan. Olen hieman järkyttynyt ja se järkytys nyt purkautui ylös tällä avauksella. Ap

Vierailija

Huumekoukussa oleva ihminen ryssii kaiken enemmin tai myöhemmin. Lapsilisät menevät velkojille jne. Eroa hyvä ihminen heti.

Äläkä usko mitään meriselityksiä, he valehtelevat aina.

Vierailija

Tuo on hyvä syy. Jos mies ei pysty ajattelemaan lapsiaan sen enempää, niin ei ole lasten kannalta hyvä olla samassa taloudessa. Vaarallinen ihminen lapsille. Jätä se, tee ilmoitus poliisille ja sosiaaliviranomaisille, ettei enää pääse lasten lähelle ilman viranomaisten valvontaa. Tuo todennäköisesti pitkällä aikavälillä johtaa vahvempiin aineisiin, lapset kärsivät, taloudellinen tilanne hajoaa, ja mies joutuu vankilaan ja olette jokatapauksessa erossa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miten te olette yhteen päätynyt jos tuo on joku ongelma? Ei lapset pössyttelystä mitenkään kärsi, jos sen hoitaa asiallisesti, mutta sossutantukoita kannattaa tietenkin varoa.

Totta kai lapset kärsii. Kaikki sekoilu on pois lapsilta, jotka kyllä vaistoavat ettei kaikki ole hyvin.

Vierailija

Just pari päivää sitten luin iltapäivälehdestä, miten Katiska-Nico sanoi viihdekäytön muuttuneen huumeongelmaksi. Tuntuu monella julkkiksella viihdekäyttö olevan ongelma muutenkin. Ja mistä tavistalliaisten rahat riittävät huumeisiin? Eihän miehillä riitä rahaa edes omien lasten elatukseen. No ei ihme, kun huumeet menee lasten tarpeiden edelle.

Vierailija

Seurustelin pössyttelijän kanssa eikä mikään maailmassa ollut niin tärkeää kuin se. Hänen lapsensa asuivat äidillään ja tämä mies uhrasi joka viikko toisen niistä illoistaan jolloin olisi voinut olla lasten kanssa koska oli pakko päästä kaverin luo polttamaan. Eli lapsille jäi yksi yhteinen ilta viikossa. Muina iltoina poltteli kotona ainakin yhden sätkän. Huomasin että hukkaan aikaani hänen kanssaan.

Vierailija

Kyseessä on sosiaalisesti tuomittu asia. Olisi hyväksyttävämpää jos joisi kaljaa, vaikka tekisi sitä huomattavasti useammin ja olisi huonommassa kunnossa. Silloin asiasta voisi kuitenkin puhua, sitä voisi paheksua myös julkisemmin esim valittamalla ystäville.
Mutta heti kun joku polttaa, herää pelot että muut tuomitsee, mitä muut nyt ajattelee, mitä jos, mitä jos. Jos kuitenkin tutustuu Suomen lakiin niin pieni viihdekäyttö ei lain puolesta aiheuta käytännössä mitään seuraamuksia, ei mitään merkintää, ei mitään. Sosiaalinen leima voi silti olla suuri.
Jos ap eroat niin kehtaisitko sanoa suoraan syyn kavereille ja perheelle? Moni ei varmaan kehtaisi kun on niin tabu, vaikka pieni polttelu on toooodellaaaaa yleistä. Sitä ei vaan kukaan mainosta, ihan syystä kun tuomio tulee muilta.

Ja en siis tarkota edes mitään pössyttelyä, vaan sitä viihdekäyttöä, jota on 3kk välein. Se ei ole mitään, eikä sillä ole oikeasti väliä, vaikka pelot jyllää.

Vierailija

Lasten elämän pitäisi ollla pääroolissa tässä. Jos kyse on viihdekäytöstä niin kaipa sitä voisi lykätä niin, että heidän tärkeät lapsuusvuotensa kuluisivat huolettomina. Jollei siis ole riippuvuutta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Satunnainen viihdepössyttely aikuisella ihmisellä?
Ei pitäisi olla nykyään mikään ongelma?
Ganjattaisikohan tarkistaa omat asenteet ensin?

Aikuinen ja aikuinen, mitä väliä sillä on? Jos aivoissa ei ole kaikki hyvin, voi tapahtua yhtä sun toista.
Tunsin erään, jonka pössyttelykokeilu päättyi psykoosiin, koska hänen tasapainonsa oli muutenkin niin ja näin.

Lisään vielä, että seurustelin tämän henkilön kanssa ja näin hänet pahimmillaan.

Vierailija

Miksi se on niin iso juttu sulle? Onko mies käyttäytynyt jotenkin oudosti tai tuhlannut teidän rahoja tuohon? Pelkkä "viihdekäyttö" voi tarkoittaa niin monta eri asiaa.

Mutta sä voit kyllä erota koska vain ja mistä tahansa syystä. Lasten takia yhteenjääminen on aika turhaa ja vanhahtavaa.

Vierailija

Mä en oikeesti juonut edes lasillista viiniä ruuan kanssa tai saunakaljaa tms mitään kunnes lapset oli eskari-iässä. Se ei vaan tunnu oikeelta ja uskon että suurin osa äideistä kyllä tän ymmärtää. Miehillä tuntuu sit olevan ihan eri säännöt.

Vierailija

Viihdekäyttöäkin on niin monenlaista. Muutama kerta vuodessa tai kerran kuussa vähän saunan jälkeen VS että polttelu hallitsee elämää ja joka ikistä viikonloppua ja jopa arkea. Lauma pössyttelijöitä ja lorvijoita pyörii nurkissa harvasen päivä. Silloin ei tietty enää puhuta viihdekäytöstä, jos se on elämän keskipiste ja se suurin rakkaus, jonka mukaan kaikki muu elämä järjestetään. On päihde ihan mikä tahansa ja päihteen "vakavuus" terveysmielessä mikä tahansa. Pilvikin voi henkisesti hallita elämää ihan liikaa.

Jos päihde (että pää pitää saada sekaisin) saa liian suuren osan elämässä ja alkaa haitata muita elämän osa-alueita (kuten lasten ja perheen kanssa oloa, töitä, ihmissuhteita jne.), niin ei se ole enää ok. Tai jos on vaarana, että lapset altistuvat savulle tai pienet lapset popsivat suuhunsa ruohoa tms., niin ei sekään hyvä ole.

Omalta kohdaltasi, jos sinulla on toistuvasti tai jatkuvasti huono olla parisuhteessa, (on syy mikä tahansa!), on se hyväkin syy erota. Kuuntele tunteitasi ja olotilojasi, ja miten sinun fiiliksesi heijastuvat lapsiin. Miten he näkevät sinun voivan ja millainen parisuhde- ja perhedynamiikka teillä on. Se on tärkeämpää kuin pysyä hampaat irveessä yhdessä, jos voit huonosti. Ellei mies ole valmis muuttamaan mitään, vaikka voit huonosti, niin ei se ole parisuhteen arvoinen mies. Hän valitsee sitten pilvirakkautensa perheen sijaan. Se on tärkeämpi.

Itse en jaksaisi enää ikävuosien 25+ jälkeen katsoa mitään renttua nurkissa, jonka suurin rakkaus ja elämän keskipiste pilvenpössyttely on. Siitä vaiheesta on vain aika kasvaa yli, kun aikuistuu ja kuvioon tulee lapsia. Mutta korkeintaan voisi olla ok, jos se on joku pari kertaa kesässä mökillä "poikien kanssa" tapahtuva juttu eikä mikään jokaviikkoinen maailman tärkein asia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ap. Miten miehen pössyttely haittaa elämääsi. Jos pystyt elämään hyvää elämää asian kanssa, ei kannata erota.

Lapset pelkäävät sitä, kun aikuinen muuttuu erilaiseksi. Myös kivemmaksi muuttuminen on pelottavaa, koska se poikkeus normaalista on pelottavaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla